2777
2789
عنوان

امشب با همه دعوام شد جواب همه رو هم دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 3504 بازدید | 131 پست
مامانم اصلا براش مهم نیست و کاملا حق رو به خواهرم میده

کمتر برو خونشون ، بهونه بیار ، جایی برو که بهت ارزش قائل شن

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
هیچیو ک‌نمیبیننفقط زر الکی میزنن

عاره 

این زن عموم یبارم ک من با بچم بد حرف زدم جلو عموم که شوهرش باشه گفت من اینجوری با دخترم حرف بزنم داداشم میکوبه تو دهنم!

بعدا فهمیدم خودش تمام روز درحال نفرین و فحش دادن به دخترش با جیغ و داده!!!

چرا ی آدم انقد دو رو باشه ، ک‌چی؟

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی بنظر منم خوب کردی جواب دادی..دلم خنک شد🥶🤠

🫂♥️

منم اندکی 

فقط قسمت  تیکه پاره کردن خواهر و زن عموم مونده 

البته از اینجا که برم بیشتر دلم خنک میشه

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

عاره این زن عموم یبارم ک من با بچم بد حرف زدم جلو عموم که شوهرش باشه گفت من اینجوری با دخترم حرف بزن ...

فقططط از حسودی میاد

بعضیا خوششون میاد دعوا راه بندازن

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

مامانم اصلا براش مهم نیست و کاملا حق رو به خواهرم میده

من فقط یکماه اوایل عروسیم یکم زود زود میرفتم خونه پدری ، اینقدر بابام باهام سرد رفتار کرد خودمو جمع و جور کردم الان فقط در حد نیم ساعت سر زدن میرم خونشون، نه وعده غذا، هرکی یه مشکلی داره عزیزم ، ماها هم باید با خانوادمون سروکله بزنیم 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
اهان ،از قبل اگه کدورت بوده که هیچ، مامانت واکنشش چی بود؟ ناراحت شد؟

ناراحت که شد ولی می‌دونم بازم هیچوقت کاری نمیکنن تا خواهرم سر عقل بیاد

حتی غذا آوردن نگرفتم ، برام ریخت تو پلاستیک خواست بده دستم پاشدم رفتم :)

غذا رو آوردن دم خونه ، ولی اونقدر حالم بده ک نمیتونم لب بزنم

🫂♥️منم اندکی فقط قسمت تیکه پاره کردن خواهر و زن عموم مونده البته از اینجا که برم بیشتر دلم خنک میش ...

کلا دوتا بچه هستین اسی یعنی خودت و خواهرت ؟چندسال از تو بزرگ‌تره ؟قصد ازدواج مجدد نداره ؟شاید بره سر خونه و زندگی خودش دست از حسادت برداره !!

وا..دیگه کلا نرو خونه مادرت...اگرم رفتی برو نیم ساعت بشین برگرد...فقط خودت برو‌.‌بچه رو بذار پیش باب ...

اونا بخاطر بچم میگن بیا

نمی‌رم میان دنبالش ، نزارم ببرنش منتهی میشه به دعوا و درگیری

فقط باید برم از اینجا

ک میرم

ناراحت که شد ولی می‌دونم بازم هیچوقت کاری نمیکنن تا خواهرم سر عقل بیادحتی غذا آوردن نگرفتم ، برام ری ...

حرص نخور فداتشم ،تو بچه داری باید اینقدر سالم باشی براش سالهای سال مادری کنی ،اینقدر خودتو درگیر خانوادت نکن ،کمتر برو بابات ناراحت شد فوقش یکماه سرد میشه باهات بعدش عادت میکنه ،خودتو دوست داشته باش ،دلم گرفت واست خیلی درکت میکنم واقعا

چرا بچه رو زدی حالا ؟ولی جیگرم حال اومد هرچی بهت گفتن جوابشونو بده دیگه هم نرو پیششون اگه خواهر من ب ...

خیلی اذیتم کرد خیلی😔😔

از این به بعد جواب میدم مثل خودشون بیشعور میشم 

اونا بخاطر بچم میگن بیانمی‌رم میان دنبالش ، نزارم ببرنش منتهی میشه به دعوا و درگیریفقط باید برم از ا ...

آره عزیزم کلا دوری و دوستی سعی کن خیلی نزدیک خانواده ی خودت یا همسرت نباشی ناخودآگاه پیش میاد مسائل وقتی خیلی نزدیکی اجازه میدن تو روابط خودت با بچه و همسرت دخالت کنن