2777
2789

هی خوب میشم باز علائم برمیگرده

حتی التهابم داره🤦🏻دکترم قبلا گفت نیاز به فریز نداره انقد مراقبت نکردم شاید فریز لازم شم🥲

وای واقعا راسته میگن کصونه واویلا دارها😐بیشتراز خوردو خوراک روزت برای این باید پول خرج این کنی😐

کلی دکتر و قرص و پاپ اسمیر

اعصابم خورد شده😑😂وقت دکتر رفتن ندارم کلیم قرص دارم نمیدونم کدومشون خوبه

چندتا قرص و دارو که زود خوبم کنه بگید🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی پماد هست دو هفته میزنی خوب خوب میشه ولی اسمش یادم نمیاد همون قرص و پماد هایی که خودش نوشته استفاده ...

اخه من سه چهار بار رفتم ده نوع قرصه

میخوام چندتای خوبشو بخورم نه همشو معدم داغون میشه

اخه من سه چهار بار رفتم ده نوع قرصهمیخوام چندتای خوبشو بخورم نه همشو معدم داغون میشه

منم التهاب سطح متوسط دارم. دکتر شیاف واژینال فیتوواژکس بهم داد . دو شب استفاده میکنم 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

اگه زخم داری ،اونه که عفونت میکنه،مال من بعد۷ سال به خونریزی هم افتاد بماند که از شر عفونت خلاصی نداشتم. 

آخرش رفتم ۲ میلیون دادم فریز کردم. راحت شدم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

اخه من سه چهار بار رفتم ده نوع قرصهمیخوام چندتای خوبشو بخورم نه همشو معدم داغون میشه

برای قارچ ماست خیلی خوبه بخوری

یا توتشت که نصفه اب ریختی تپش یک پیاله یا همون کاسه کوچک ماست بریز بشین توش یک ربع بیست دقیقه

تکرارکن اما همون یکبارهم اثراتشونشون میده

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

اگه زخم داری ،اونه که عفونت میکنه،مال من بعد۷ سال به خونریزی هم افتاد بماند که از شر عفونت خلاصی ندا ...

چقد گرون

دکترم گفت نری جایی دیگه برای پولشونم شده گولت بزنن فریز کنی

من خودم فریز میکنم ولی احتیاجی نداری

مثه احمقا شل گرفتم وگرنه بدتر نمیشد

من اصلا نمیدونم فریز چیه😐

ولی میدونم مال زخم و التهابه

چجوریه فریز کردن؟درد داره؟🥲

من نمیتونم معاینه شم دیگه سه بار شدم هربار از درد گریه میکردم فشارم میوفتاد

کاش دکتر قبول کنه سونوی واژینال بنویسه 

برای قارچ ماست خیلی خوبه بخورییا توتشت که نصفه اب ریختی تپش یک پیاله یا همون کاسه کوچک ماست بریز بشی ...

امتحان میکنم

مامانم چپ میره راست میاد میگه عنبرنسا خوبه😐

میترسم بخاطر زخم امتحانش کنم