2777
2789
عنوان

حوصله ندارم شما چیکار‌میکنین

183 بازدید | 36 پست

امتحانا دانشگاه شروع شد ارشدم یه ترم مشروط شدم الان  هم نمیفهمم اصلا خستس ذهنم از طرفی برا آزمون استخدامی هم می خوندم 

متاهلم خونه رو باید تمیز کنم غذا بپزم اصلا اعصاب ندارم چیکار کنم با خانواده شوهررقهر فکرم مشغول هر شب خواب آشفته میبینم دست و دلم به  کار نمیره 

شوهرمم اهل درس اینا نیست درک نمیکنه چیکار کنم یک ماه پیشم تا مرض  جدایی رفتیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم متاهلم و پسر بچه کلاس اولی دارم و دانشجو هستم امتحان دارم فردا 

الآنم دارم با پسرم درس هاشو کار میکنم و صبح تا ظهر کارای خونه رو کردم 

بشین بخون بچه نداری خیالت راحته خواهر ولکن با مسایل رو 😂♥️

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

منم متاهلم و پسر بچه کلاس اولی دارم و دانشجو هستم امتحان دارم فردا الآنم دارم با پسرم درس هاشو کار م ...

من انقد امروز ب دخترم گفتم بنویس صدای خودم تو سرم می‌پیچه 😂

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)  حل نشد... 

من انقد امروز ب دخترم گفتم بنویس صدای خودم تو سرم می‌پیچه 😂

وای منم در حال گفتن این کلمه هستم 

از بس پسر وروجکم حرف میزنه 😂😂♥️

خدا حفظشون کنه جوجه هارو برامون 😍🤲🏻

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

وای منم در حال گفتن این کلمه هستم از بس پسر وروجکم حرف میزنه 😂😂♥️خدا حفظشون کنه جوجه هارو برامون � ...

الهی امین

دختر من یه خط می نویسه یه ربع با ذوق از اتفاقات مدرسه تعریف میکنه😂 منم با یه مغز ترکیده مجبورم با لبخند نگاش کنم ک نخوره تو ذوقش😂😂😂

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)  حل نشد... 

الهی امیندختر من یه خط می نویسه یه ربع با ذوق از اتفاقات مدرسه تعریف میکنه😂 منم با یه مغز ترکیده مج ...

میفهممتون 🤣♥️

من میذارم‌اول کامل بگه بعد بنویسه 😂