2777
2789
شیاف کلوتریمازول.به همراه پماد. دود بدی با عنبرالنسا خیلی خوبه....

مامانمم همش میگه

اخه دکتر گفت زخم داری میترسم بد باشه

مامانم امتحان کرد برای زخم دستش که کلی عفونت کرده بود و خوب نمیشد فورییی خوب شد😐

چقد گروندکترم گفت نری جایی دیگه برای پولشونم شده گولت بزنن فریز کنیمن خودم فریز میکنم ولی احتیاجی ند ...

اصلا درد نداره

وسیله معاینه رو فرو میکنه تا دهانه باز بشه

بعد یه. لوله باریک و فلزی رو که به یه کپسول وصله ،داخل می‌کنه و نگه میداره تا زخم یخ بزنه.بعد آروم جداش میکنه و تموم.مال من فریز دوبل بود یعنی تو یه جلسه دوبار فریز شدم..که دیگه آخ نگه😋

اصلا هیچی حس نمیکنی اون موقع ولی بهم گفت حتما قبلش یچیزی بخور چون ممکنه فشار ات بیفته یا سرت گیج بره.

بعدددد دیگه چی

اها

تا۴۵ روز هم نباید نزدیکی داشته باشی چون این زخم توسط فریز باید بیفته و پوست جدید جاش بیاد اگه نزدیکی داشته باشی اجازه پوست گیری بهش ندادی در واقع

یک ماهی  هم ابریزش داشتم که بخاطر همون فریز بود

پد میذاشتم

بعدشم تموم

همه این نکات رو خانم دکتر حین فریز برام توضیح داد

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانمم همش میگهاخه دکتر گفت زخم داری میترسم بد باشهمامانم امتحان کرد برای زخم دستش که کلی عفونت کرد ...

من نمیدونم دود عنبر نسا چطور میخواد بره توی واژن

درب غار نیست اخه که باز باشه و هوا رد و بدل بشه

بلاخره بستس دیگه

امتحان میکنممامانم چپ میره راست میاد میگه عنبرنسا خوبه😐میترسم بخاطر زخم امتحانش کنم

عنبرنسارا باید دامن بپوشی دودش بخوره 

منم شنیدم اما نمیدونم برای قارچی هم خوبه یانه

زخمت بیرونش پمادإن إن بزن اما داخل نره که میگن هورمونیه وضرر داره

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

اصلا درد ندارهوسیله معاینه رو فرو میکنه تا دهانه باز بشهبعد یه. لوله باریک و فلزی رو که به یه کپسول ...

پس چرا انقد از فریز بد میگن؟🤦🏻

مشهد نیست که برم پیش همین دکتر؟🥲

عنبرنسارا باید دامن بپوشی دودش بخوره منم شنیدم اما نمیدونم برای قارچی هم خوبه یانهزخمت بیرونش پمادإن ...

نه پماد نمیخرم خارشم شدید نیست

بجاش شیاف میخرم عفونتش خوب بشه خارششم میره

حالا یه بار عنبر نسارو امتحان میکنم ببینم چی میشه

من نمیدونم دود عنبر نسا چطور میخواد بره توی واژندرب غار نیست اخه که باز باشه و هوا رد و بدل بشهبلاخر ...

باید تو یه پوزیشن خاصی باشی اینطوری انگار راحتتر وارد میشه

من دقت کردم تو اون حالت حتی موقع رابطه هم هوا واردش میشه😑پس این دودم میتونه تا حدی واردشه

پس چرا انقد از فریز بد میگن؟🤦🏻مشهد نیست که برم پیش همین دکتر؟🥲

بمنم همینو میگفتن

ولی از دکتر پرسیدم  گفت بهترین روش درمان زخم همین فریز هست چرا که هیچ داروی شیمیایی به زخم اضافه نمیشه و فقط منجمد میشه

مامان خودمم سالها پیش فریز کرده و خیلی راضیه میگفت از عفونت خلاص شدم

من خرم آباد ام

خانم دکتر تسبیحی برام انجام داد

باید تو یه پوزیشن خاصی باشی اینطوری انگار راحتتر وارد میشهمن دقت کردم تو اون حالت حتی موقع رابطه هم ...

هوا موقع رابطه طبیعیه 

بلاخره چیزی میره و‌میاد

هوا هم بطبع وارد میشه

ولی دود عنبر نسا 😬الله العلم

مامانمم همش میگهاخه دکتر گفت زخم داری میترسم بد باشهمامانم امتحان کرد برای زخم دستش که کلی عفونت کرد ...

نه زخم راهم بهبودی میده..من خودمم عفونت داشتم با عنبرالنسا خوب شدم.مخصوصا اگه برا کره الاغ باشه که دیگه عالیه‌.من دوبار دود دادم خوب شدم.چند بار که شیاف و پماد استفاده میشه بعد دیگه جوابدهیش کم میشه.اما دود عالیه

باید تو یه پوزیشن خاصی باشی اینطوری انگار راحتتر وارد میشهمن دقت کردم تو اون حالت حتی موقع رابطه هم ...

من خودم امتحان نکردم اما شنیدم کسی که داروبهش تاثیر نداشته با عنبرنسارا خوب شده وشنبدم گفتند دامن بپوشن و....

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶