2777
2789
عنوان

شرایط ازدواج

136 بازدید | 12 پست

سلام 

به نظرتون امروزه چرا بیشتر آقایون ( افرادی که شرایط ازدواج رو دارند) به این سمت نمیرن و از پذیرش مسئولیت سرباز میزنند ؟

به نظرتون این رویه و فرهنگ خوبه یانه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون زنها رو مخ هستند و دنبال قر و فر . زن زندگی کمه .

و مردها هم حوصله مسئولیت ندارن .سر بی‌درد و دستمال نمی بندند.

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕
این رویه خوب نیست اما خود به خود داریم میریم مثل غرب داریم میشیم

دقیقا ولنگاری داره رایج میشه.

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕

از ترس مهریه خیلیا ازدواج نمیکنن 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
به نظر تو چرا آقایون برای ازدواج دنبال دختر تپلن ما اسکینیا باید تو حسرت خواستگار بسوزیم

والا اونا یه مشکلی دارن اگه اون مرد ادم باشه اسکینی رو ترجیح میده اگرم هول باشه میگه فقط عاطفه