2777
2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 39 پست
گرید جنینضخامت رحم و....عزیزم من شنیدم لوبیا سبز و نشاسته و سیب زمینی و حلیم و کله پاچه و شیرسویا می ...

شما مشکلتون جی بود ای وی اف کردید؟

بار اول مثبت شدید؟

تهران کجا امجام دادید؟

بخاطر ای وی اف حاملگی اذیت نشدید؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا ربط داره درسته بهترین اسپرمو انتخاب میکنم ولی بازم ممکنه اون اسپرم اسپرم خیلی خوبی نباشه باید بب ...

ما جفتمون مشکل داریم

تخمک من بی کیفیته بخاطر اندومتریوز

شوهرمم اسپرمش ضعیفه

ما هنوز ای وی اب نکردیم میخایم انجام بدیم 

دارم فک میکنم اگر منفی شه مشکل اساسی از کدوم ماست اخه

شما مشکلتون جی بود ای وی اف کردید؟بار اول مثبت شدید؟تهران کجا امجام دادید؟بخاطر ای وی اف حاملگی اذیت ...

منطورتون از اذیت چیه؟ برای آی وی اف پروژشترون تجویز میکنن چون با زحمت و هزینه اون جنین تشکیل شده به هیچ عنوان نیفته . و ۲ هفته ی اول استراحت نسبی داشتم که جنین دفع نشه 

بجز این اذیت دیگه ای نداشتم

من تنبلی تخمدان و بسته بودن یکی از لوله ها رو داشتم

بار اول مثبت شدم 

فکر نمیکنم به بیمارستان مربوط باشه چون اونجا با چندنفر آشنا شدم اومده بودن برای انتقال همشون منفی شدن

شوفاژ چطور

ی لباس بردار  یه کیسه درست کن توش سه تانمک بریز کیسه نمک درست کن کیسه نمک و بزار رو شوفاژ و زیاد کن  داغ شد بزار رورخم وتخمدانت توروز پنج شش باربزار گرم می‌کنه رحو تخمدان تو اندومتریوزم بهترمیکنه تخمدان تو فعال میکنه

منطورتون از اذیت چیه؟ برای آی وی اف پروژشترون تجویز میکنن چون با زحمت و هزینه اون جنین تشکیل شده به ...

اها خوبه دگ راجت شدی

ما تازه اول راهیم میخایم ای وی اف کنیم 

من اندومتریوز دارم همسرم مشکل اسپرم

جفتمون ینی مشکل داریم 

من میکم جنین تشکیل ک شد انتقال دادن بفرض منفی شدم اصلا تحمل تدارم تینجورچیژارو ندارم اصلا 

همین الانش روحیم کلی خرابه بخاطر مشکل نازایی 

میدپنی ک چی میکم درک میکنی قطعا ما بجه ام نداریم احه

ی لباس بردار یه کیسه درست کن توش سه تانمک بریز کیسه نمک درست کن کیسه نمک و بزار رو شوفاژ و زیاد کن ...

نمیشه همینطوری حوله داغ فقط بزارم؟

ضرررنکنه یوقت 

این ماه ای یو ای دارم فعلا

اگر نشه ماه بعد باید برم برای پانکچر اینا

ی لباس بردار یه کیسه درست کن توش سه تانمک بریز کیسه نمک درست کن کیسه نمک و بزار رو شوفاژ و زیاد کن ...

این باعث میشه تخمدانم بیشتر کار کنه همین؟؟

خب گیرایی رحم چی 

موقع انتقال دادن جنین 

نمیشه همینطوری حوله داغ فقط بزارم؟ضرررنکنه یوقت این ماه ای یو ای دارم فعلااگر نشه ماه بعد باید برم ب ...

نمک جنبه درمانی داره طبع خودنمک گرمه بعدم گرمای کیسه نمک بیشتره و دیرتر سر میشه

از پریودت بزار تا سیکل ۱۲اینا دیگ نزار تا اگر لقاحی تشکیل بشه بمونه ان شاالله 

برای ایو ای بستگی داره کدوم سیمای تاقبل ایو ای بزار بعدش دیگ نزار

اها خوبه دگ راجت شدیما تازه اول راهیم میخایم ای وی اف کنیم من اندومتریوز دارم همسرم مشکل اسپرمجفتمون ...

اره درک میکنم خودم ۴ سال تو مطب دکترای مختلف رفتمو اومدم

راستشو بخوای من خودمو آماده کرده بودم برای جواب منفی به شوهرمم گفتم ممکنه حتی ۵،۶ بار مجبور شم برم انتقال . چون دیدم کسایی که چندبار منفی میشدن بعدش مثبت شدن 

این باعث میشه تخمدانم بیشتر کار کنه همین؟؟خب گیرایی رحم چی موقع انتقال دادن جنین

خب تخمدان بهترکارمیکنه رحمن گرم میشه کلا رحم و تخمدان باگرمل فعالیتشان بهتر میشه 

برای تاثیرش برای تخمدان اینه:فولیکول و بهتر رشد میده برای رحمن اینه ک گرم میشه و اگر لقاحی تشکیل بشه ک ۹۰درصد مواقع لقاح تشکیل میشه رحم حمایت می‌کنه لقاح و ولی از بعد آهنگ گذاری نباید بزاری تواون ۱۲روز فاز لو تئال بزار که هم تخمدان گرم بشه هم رحم