2777
2789
عنوان

ای وی اف

202 بازدید | 39 پست

ای وی اف چرا باید منفی بشه من نمیفهمم!

مگ چنین رو تشکیل نمیدن میزارن داخل رحم خب بایذ صددرصدی بشه دگ 

عجیبه سواله برام

بخاطر جی میتونه باشه منفی شدن ای وی اف

کسایی ک تجربه داشتن بیان

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بالا گفتم اول چیزی ک خیلی مهمه کیفیت لقاحه کیفیت aبهترینه معمولا میمونم بعد پروژسترون باید بالابره د ...

مرده شوره بچه رو ببرن 

داستان شد برای ما بخدا

هیجوقت فک نمیکردم بیفتم توی این جور مساعل خیلی ناراحتم

خب جیا باعث میشه دفع بشه ضعیفی اسپرم یا مشکل رحم؟

گرید جنین

ضخامت رحم 

و....

عزیزم من شنیدم لوبیا سبز و نشاسته و سیب زمینی و حلیم و کله پاچه و شیرسویا میتونه موفقیت آی وی اف رو بیشتر کنه . خودم خوردم و مثبت شدم . واثعا نمیدونم چقدر درسته

ینی اگ اسپرم خوب نباشه جنین تشکیل نمیشه توی مجیط ازمایشگاه؟شما انجام دادی ای وی اف نتیجه گرفتی؟

نه عزیزم منم آینده قصد دارم برم بلا تعیین جنسیت..ولی شنیدم وقتی اسپرم وو تخمک خوب باشه جنین تشکیل مشه

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍

به اسپرم ربطی نداره منفی شدن؟

چرا ربط داره درسته بهترین اسپرمو انتخاب میکنم ولی بازم ممکنه اون اسپرم اسپرم خیلی خوبی نباشه باید ببینی مشکل چی بوده که ای وی آف کردن اگر آقا اسپرم ضعیف داره دلیل منفی شدن ای وی آف اقاعه اگر تخمک خانم بی کیفیته دلیلش تخمکه اگر آندومتر نازکه دلیل رحمه