2777
2789
عنوان

😭😢مامانم حامله شدههه

| مشاهده متن کامل بحث + 18777 بازدید | 294 پست
عزیزم من بعنوان خواهر و دوست ازت خواهش میکنم هزار بار بیشتر از معمول به خودت برس هر چی درآمد داری یا ...

ممنون عزیزم چشم حتما تمام سعیمو میکنم بازم ممنون از دلسوزی خواهرانتون

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یک دوست خانوادگی داشتیم شمالی هستن . جدا از خانه ویلا دارن همه چی زندگی تکمیل. گفت نوه که داشتم باردار شدم و همون موقع هم می‌خواستیم بریم حج، به خاطر خجالت و حرف مردم و حج سقط کردم. الان هفت ساله هر شب خوابش میبینم. خیلی پشیمان بود . گفت کاش هیچ وقت سقط نکرده بودم. اینم بگم دو تا پسر داشت. می‌گفت خدا خواست بهم دختر بده قدر ندونستم. 

سلام،عزیزم تورو خدا ناشکری نکنید حتما مصلحتی تو این اتفاق هست .یه سر به تاپیکهای دیگه بزن ببین مردم چه مشکلاتی دارن ،میدونم خیلی سخته ولی باید این مساله رو مدیریت کنید کسی رو با سن ۵۵ دیدم دختر ۸ ساله می‌آورد مدرسه هیچ وقت نگفت ناخواسته بود،به همه میگفت تصمیم به بچه دارشدن نداشتیم ولی خدا بهمون هدیه داد.اسم بچه هم هدیه بود

شعار دادن راحته شما گفتید بازیگرها زندگی یه بازیگر با یه ادم‌معمولی فرق داره مثلا فلور نظری ۶۰ یالشه ...

درسته شرایط متفاوته  ولی اون بچه همچین هم بدبخت دوعالم و مستحق دلسوزی نیست بالاخره مزایایی هم شاملش میشه ، مثلا یه پدر و مادر چهل پنجاه ساله از نظر مالی خیلی وضعیت استیبل تری از یه خانواده جوان دارن .

من نمیگم این سن شرایط بسیار عالیه منظور صحبتم این بود اونقدراهم که بقیه میگن شرایط بدی نیست .

ممکنم هست سندروم دوان بشه و عمرش تباه بشه و تا آخر عمر نیاز به مراقبت داشته باشه اینارم در نظر بگیری ...

🤦‍♀️یکی دیگ میخاد بچه بیاره تو نگران ایندش باش. میگم خدا داده خدا خاسته بجا این حرفا دعا کن برا سلامتیش و خوشبختیش  

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜
زن داداش من چهل سالشهیه ساله عروسی کردهتازه بهمن زایمان اولشه

بسلامتی  ایشالله خودش و بچه اش سلامت باشن .....الان بعضی دوستان میان برای جبهه گرفتن 🙁😐

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜
مگه تست بارداری چیه که نبینه تست نو بوده استفاده نشده بوده پس مشکلی نداره یکم بروز باشین این افکار ق ...

افکار قدیمی؟!

اها باشه فهمیدم شما چجوری هستید، روز خوش...

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

بازم میگم تست بارداری چیز بدی نیست که یه دختر۱۳ساله نبینه خودشم دراینده باید از همین استفاده کنه

بله ولی لزومی نداره پیش از ۱۸ سالگی سر در بیاره ازین چیزا و براش عادی باشه..

چی بگم والا، مثل اینکه برای بعضیا عادیه این چیزا

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

با قرص باردار شدن☹کابوس منه بخدا من ۴۶ سالمه😑

نه قرص و دو سه ماهیه ول کرده نمیخورده گف گفتن خیلی نباید بخوری ضرر داره یه وقت ولی جلوگیری طبیعی داشتن

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱