2777
2789
عنوان

اینجا یه زن نیست همه مرد هستید یا باردار نشدید

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 79 پست
پس بهتره قبل اینکه حرف بزنی فکر کنی شاید منم سرچ‌کردم اما خواستم سوال هم بکنم. بعدم‌من لم دادم رو کا ...

حیف وجدانم نمیزاره وگرنه خوب چیزایی بارت میکردم حیف....

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن
نگران نباش درد نداره زیاد چیزی حس نمیکنی و زود تموم مشه

مشکلم اینه من واژینسموس داشتم رابطه هم برام ترس داره برا این میترسم از تست.

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حیف وجدانم نمیزاره وگرنه خوب چیزایی بارت میکردم حیف....

تو ببند دهنتو تا من بارت نکردم.برو پی‌کارت.

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  
اوکی پس یعنی برا همه نمینویسن؟

بسنگینی داره ب خیلی چیزا اگه جوابمو درست میدادی میتونستم بهتر راهنماییت کنم 

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦

مشکلم اینه من واژینسموس داشتم رابطه هم برام ترس داره برا این میترسم از تست.

به خود دکتر بگو، پیش ی دکتر برو باهاش راحت باشی 

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

بسنگینی داره ب خیلی چیزا اگه جوابمو درست میدادی میتونستم بهتر راهنماییت کنم

در مورد چی؟ بپرس بگم در مورد اقدام؟هنوز تو آزمایش و سونو هستم اقدام نکردم.

در مورد چی؟ بپرس بگم در مورد اقدام؟هنوز تو آزمایش و سونو هستم اقدام نکردم.

پس اقدام نداشتی؟

جای نگرانی نداره بنظرم اقدام کن تا یه سال باردار نشدی طبیعیه 

بعد باید پیگیر بشی 

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦

به خود دکتر بگو، پیش ی دکتر برو باهاش راحت باشی

دکترم میدونه ولی چون ماه به ماه میگه قراره چیکار کنم گفتم شاید یهو اینم بگه پاپ اسمیر بدم.

پس اقدام نداشتی؟جای نگرانی نداره بنظرم اقدام کن تا یه سال باردار نشدی طبیعیه بعد باید پیگیر بشی

برا پاپ اسمیر هم؟ یا اینو باید بدم؟

تو تعطیلات کریسمس از کی تا کی هست رو نمیتونی گوگل سرچ کنی من سوال به این مهمی رو گوگل کنم

😂😂😂😂

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

تو تعطیلات کریسمس از کی تا کی هست رو نمیتونی گوگل سرچ کنی من سوال به این مهمی رو گوگل کنم

ایول خوب کوبیدیش دمت گرم👍

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

ولشون کن اسی اینا اعصاب منم ریدن به یکی میگن بچه دار نشو به یکی میگن چرا آموزش سقط میخای از اون طرف هم نی نی سایت جوری تاپیکو میترکونه انگار اموزش چی داشتیم میدادیم چه جامعه ای داریم ما😐💔

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂