2777
2789

یه سوال کردم تست پاپ اسمیر واجبه قبل بارداری؟

همه تو تاپیکهای خاله زنک.

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله واجبه

چرا واجبه؟

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  
چرا واجبه؟

چون ممکنه عفونت زیاد یا بیماری جنسی،زخم دهانه رحم و ... داشته باشی ندونی نهفته باشه بارداری دچار مشکل میشه

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

به کسی ربط نداره بقیه ت چ تاپیکی میرن

به تو ربطی نداره من تو تاپیک چی گفتم برو پی کارت.

چون ممکنه عفونت زیاد یا بیماری جنسی،زخم دهانه رحم و ... داشته باشی ندونی نهفته باشه بارداری دچار مشک ...

مگه میشه عفونت و زخم بدون علائم و  نهفته باشه؟

کلا تست پاپ اسمیر اگه اشتباه نکنم هر ۳سال واجبه من متاسفانه هیچی انجام ندادم و این خیلی بده🙄

میترسم انجام بدم

مگه میشه عفونت و زخم بدون علائم و نهفته باشه؟

اگه تازه باشه بله

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤