2777
2789

کنجکاوم جواباتونو بدونم

۱_شخص پولدار سن بالا که از لحاظ تیپ خوبه و بروز و  عمل های زیبایی برای جوان تر شدنش کرده مثل کشیدن پوست و یک واحد اپارتمان و یک ۲۰۶ بنامتون قراره بزنه اما شرطش اینه بچه دار نشه و سرکار نری ک خودش ماهیانه میده

همه کس و کارشم فوت شده،پدر،مادر،خواهر

۲ _فرد همسن یا حداقل ۷سال بزرگتر که خونه نداره حقوق نهایت۲۰_۳۰تومن درماه

ماشین در حد پژو پراید و خانواده شوهر که قراره همیشه پذیرایی کنی ازشون 

گزینه یک

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولی

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

دومی.. سن خیلی مهم. و اینکه اگر همه چیز با تلاش هردو بدست بیاد بهتره.. همسری که سنش بهت بخوره و از نظر احساس و عقلی بشما نزدیک تر باشه.. پول همه چیز نیست

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

از مردی که سر پیری بره پوستشو بکشه خوشم نمیاد. زندگی اولیه هم که تعریف کردی منو یاد معشوقه های دربار انداخت. 

دومی یه زندگی نرماله ولی خب پذیرایی از خانواده یعنی چی؟ یعنی مثلاً مامانش بیماره و تو باید پرستاری کنی؟ یا با هم یک جا زندگی کنید؟ زندگی با فامیل شوهر خیلی بستگی به این داره که چجور آدمایی هستن. 

ولی سوال من اینه چرا اصرار داری فقط از بین این دوتا یکی رو انتخاب کنی؟ میتونی برای موارد بهتر صبر کنی