2777
2789
از مردی که سر پیری بره پوستشو بکشه خوشم نمیاد. زندگی اولیه هم که تعریف کردی منو یاد معشوقه های دربار ...

من متاهلم 

این سوالو صرفا برای این پرسیذم که برای یکی از نزدیکانم پیش اومده نه برای اینکه بهش بگم 

کنجکاو بودم جواب اکثریت به این موردا رو بدونم 

و اینکه دخترخانم مطلقه اس و زیاد خوایتگار نداره

دومی.. سن خیلی مهم. و اینکه اگر همه چیز با تلاش هردو بدست بیاد بهتره.. همسری که سنش بهت بخوره و از ن ...

درسته ولی الان تواین شرراط پول نداشته باش کسی بت نگا نمیکن.جوان بی پول بدردنمیخوره.من ددخترای داییم. با پسر امریکای نامزد کردده.یکم سنش زیادتر ازخودشه خیلی پول دارهتااالان دومیلیاارردطلاخریده .ماشین همچی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درسته ولی الان تواین شرراط پول نداشته باش کسی بت نگا نمیکن.جوان بی پول بدردنمیخوره.من ددخترای داییم. ...

بازم نمیشه گف اونی که تمام این چیزارو داره خیلی خوشبخته... یا اون جوون بدبخت هرچیزی در سطح و اندازه خودش خوب و کافی... داشتن پول زیادی خوشبختی نمیاره ممکنه این خانم با فاصله ۲۵سال بعدها پشبمون بشه و دلش یه پسر جوون و خوشتیپ بخواد تا یه پیرمرد چروکیده انوقت که خیانت شکل میگیره پس باعقل باید انتخاب کرد نه احساس و فقط نیاز به پول. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
و اینکه خانم مطلقه اس و خواستگار زیاد و خوب نداره و شرایط زندکیشم سخته

بازم خوب نیست برای دختر ۲۵ ساله پنجاه ساله زیاده.هرچن زندگی سختی داره .باید منتظرکیس مناسب باه.توجامعه کارکنه پیدامیشه مورد های بهتری

بازم خوب نیست برای دختر ۲۵ ساله پنجاه ساله زیاده.هرچن زندگی سختی داره .باید منتظرکیس مناسب باه.توجام ...

نمیشه هر جا کار کنه شهر کوچیکه و خانم تو روستا زندگی میکنه تایمش یحوری نیس ک بموقع بتونه برسه خونه

نمیشه هر جا کار کنه شهر کوچیکه و خانم تو روستا زندگی میکنه تایمش یحوری نیس ک بموقع بتونه برسه خونه

توروستا سخته .باید وارد جامعه بشه .ولی زندگی بامرد ۵۰ ساله واقعا مثل جهنمه برای دختر ۲۵ساله