2777
2789

یه خواستگار دارم که ۱۰ سال ازم بزرگتره

من ۳۲ اون ۴۲

یه بار تو عقد جدا شده من ولی ازدواجی نداشتم

اولین بار که دیدمش گفتم نه ادامه نمیدم چون یکی از ظاهرش خوشم نیومد یکی اینکه قبلا ازدواج کرده

قدش اندازه قد خودمه بدم میاد مرد هم قدم باشه

ولی بقیه ظاهرش خوبه

خونه اش اجاره ایه سالهاست خودش تنها زندگی میکنه مادر پدرش شهرستانن یه خواهر هم داره ازدواج کرده

یه خونه از خودش هم داره اطراف تهران داده اجاره

ماشین هم داره

اخلاق هاش باهام تا حدودی یکیه

ولی یه چیزی چون سر ازدواج قبلیش مهریه داده فکر نمیکنم سر مهریه باهاش به توافق نرسم

تازه آشنا شدم باهاش البته هنوز یک هفته هم نشده 

نمی دونم ردش کنم بره یا بیشتر باهاش آشنا بشم

اون بیشتر از من خوشش اومده تا من از اون

یکی از ظاهرش خوشم نمیاد یکی هم بخش مالیش

مالی برام خیلی مهمه زندگی مجردیم بد نیست یه جورایی حیفم میاد مجردی خودم رو ترک کنم برای همچین کسی

ولی یه جورایی داره ازش خوشم میاد

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

فعلا تکلیفت با خودت مشخص نیس، بین شک و یقین گیر کردی، پس بهتره یه مدت باهاش آشنا بشی، اینطوری به طور قطع به نتیجه میرسی که میخاییش یا نه، چون مطمین باش الان کات کنی، یه هفته نشده پشیمون میشی که کاش بیشتر آشنا شده بودم، چون هنوز با خودت کنار نیومدی که قطعا نمیخاییش، پس فعلا ادامه بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا تکلیفت با خودت مشخص نیس، بین شک و یقین گیر کردی، پس بهتره یه مدت باهاش آشنا بشی، اینطوری به طور ...

آره درست میگی👍

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
میگه خانواده دختره خیلی دخالت می کردن تو کارشون

بنظرم باید راست یادروغ دلیل جدایی رو بفهمی ،چون موضوع مهمی است 

شرایط دیگه اش طبق گفته شما اوکیه 

اخلاقش هم بسنج پرخاشگربودن خسیسی رفیق باز ،اعتیاد

برای سن من نهاگر سنم کمتر بود ۱۰ سال اختلاف زیاد بود

الان زیاده مثلا ۲۲ ساله بودی طرفت ۳۲ ساله دیگه زیاد نبود اونم مثل شما تو اوج جوانی بود ولی ۴۲ سالگی تو اوج جوونی و نشاط نیست شما تو اوج جوانی هستی 

البته این نظر منه نظر خودتون مهم تره 

تاپیک قبلت رو خوندم 

راحتی دوران مجردی نسبت به انتخاب حساستون کرده 

توکل به خدا کنید ان شا الله خیره 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد