2777
2789
عنوان

شوهرم با ماددرش رک شده😁

238 بازدید | 8 پست

همش ازمون پول  میخواد 

خودش ماهی ۱۰ت میگیره 

ما هم همین قدر 😁 

میگ ب مادرت بده اما زنت نه

تا یک سال اینجور بود    ولی الان شوهرم میگ خرجت کردم باید  بهم برگردونی 🙄😁 خوشحالم

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

البته نمیدونم  میده یا ن

ولی همین ک  رک جوابش داده خوشحالم

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوبه سر عقل اومده

اره  ولی باز  دعوتش  کرد😁 دعا  ب خوردش داد

😂😂😂اینو تجربه کردم

لامصب  خیلی بده  . همه امیدهای  ادم کور میشه😂

نه به اون شوری شور نه به این بی نمکی 

تعادل نداره همسرتون 

اینکه گه گاهی بعنوان تشکر و قدردانی هدایایی چه نقدی چه موارد دیگه خریداری کنند برای مادرشون لطفشونو می‌رسونند

بهتره در مورد گذشته صحبت نکنند دیگه پولامو پس بده خیلی حرکت زشتی هست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
نه به اون شوری شور نه به این بی نمکی تعادل نداره همسرتون اینکه گه گاهی بعنوان تشکر و قدردانی هدایایی ...

پولاشه حقشه چ ربطی داره

پولاشه حقشه چ ربطی داره

با میل خودش داده

اینکه همون زمان  نگفته و الان داره میگه از نظر من جالب نیست 

مثل این میمونه که یکی تو رو کافه مهمان کنه بعد چند وقت بگه پول کافه که بردمت حساب کن 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍