2777
2789
عنوان

نظرتون برام خیلی مهمه در مورد تقسیم الارث 🤔🤔🤔🤔خواهشا بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 79 پست
هر چی شرع اسلام میگه طبق اون باید تقسیم بشه تو اقوام ما که من چند مورد دیدم اینجوری تقسیم کردن اصلا ...

شرع میگه پسر دوبرابر دختر   ولی جدیدا بعضیها مساوی تقسیم میکنن  من نظر خودم حرفی هم با مساوی ندارم  ولی خنده داره یه خانواده مساوی بدن  از اون طرف اون خانواده مثلا به پسرش بیشتر بده  خب یکی این وسط سرش بی کلاه میمونه   نصف رو هم قانون کنند 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی بعضیها میگن به پسر و دختر مساوی یعنی مد شده ولی منم نظرم همون شرع هست میدونی چرا چون از یه طر ...

این بستگی به اخلاق هرکسی داره مثلا من عموم جوون مرگ شد وقتی که پدربزرگم فوت کرد قانونا چیزی به بچه هاش ارث نمی‌رسید ولی پدر من پیشنهاد داد که سهمشونو تمام و کمال بدن عمه هامم قبول کردن.. از اونور پدربزرگ مادریم همه اموالشو به نام یکی از داییام زد و به بقیه یه هزار تومنیم نرسید

❤️Mehrsa❤️ 

خب این حرف که میزنی خنده داره چون مثلا پسر اول ۲۵ سال بزرگتره تو بترار بوده و تو ارزونی بوده اون ...

ببین اینمه میگی جور اقتصاد جامعه رو یکی دیگه باید گردن بگیره خنده داره ن حرف من یکم فک. کن ببین چند چنده اخه این حرف رو چ حساب زدی

همون ،دیگه هرکس یه رزق و روزی و یه سرنوشتی داره قرار نیس همه مثل هم باشن که

اره و اینمه تو همین شرابطم خیلی ها هستن خودشونو بالا میکشن خیلی ها هم هستن وقتی همه جی ارزون بود حتی سر کار نمیرفتن اصلا ربطی به این چیزا نداره بسته به شخصه

استارتر انتظار داره بگیم همه چیزو بدن به پسر کوچیکههرکی مخالف این بگه اعتراض میکنه

وا من کی گفتم  من اصلا رفتم تو مبحث دختر و پسر   دوست دارین بگین مثلا که چی    من نیگم حداقل این مساوی رو قانون کنن  هر خانواده ای یه طوری تقسیم میکنه و این موجب اعتراض میشه  اما اگه  یه قانون باشه برا همه خوبه خدایی  مثلا پسر و دختر مساوی   مثلا دختر دوبرابر پسر  یا هر چی 

شرع میگه پسر دوبرابر دختر ولی جدیدا بعضیها مساوی تقسیم میکنن من نظر خودم حرفی هم با مساوی ندارم ...

هرشخصی اختیار اموال خودشو داره 

یکی نامساوی تقسیم میکنه و تف و لعنت میخره واسه بعد مرگش

یه نفرم مساوی تقسیم میکنه و هیچ جایی واسه اعتراض نمیذاره

شرع میگه پسر دوبرابر دختر ولی جدیدا بعضیها مساوی تقسیم میکنن من نظر خودم حرفی هم با مساوی ندارم ...

دیگه این قانون از اول بوده دیگه....نمیان نصف رو هم به قانون اضاف کنن یا قانون جدید بزارن که.....میگم من چند مورد دیدم اصلا مساوی ندادن طبق شرع دادن...حتی دو مورد داشتیم طرف بچه از خود پدر مادر جلوتر فوت کرده بود تو تقسیم ارث هیچی بهش تعلق نگرفت یعنی به زن و بچه اون پسر که زودتر مرده بود خواهر برادرا هیچی ندادن 

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 
خب اینو بکنید یه قانون چون سرتون بعضی جاها بی کلاه میشه از یه طرف میدن نثلا به دختر از یه طرف به ...

من نظرم رو گفتم کلا دوست دارم سهما برابر باشه هرچند من خودم برادری ندارم اما کلا دوست دارم برادر و خواهر هردو چون بچه یه خانواده ان شبیه هم سهم ببرن

کلا اگرم برابر باشه از هرطرف به دختر و پسر برابر میرسه دیگه

ب طور مساوی

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️