2777
2789
که نتونستی زندگیتو نگه داری نتونستی ...

من باور دارم که شما متناسب با موقعیتتون،تمام تلاشتون رو کردید

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

تو بدی شوهرت حق داره که نخواستت بدی زیبایی میگم ..‌ حق داره دلش بخواد بره با دختری که دوس داله باشه ...

و همینطور باور دارم که همسرتون زمان ازدواج با شما،تمام موارد رو درنظر گرفتن و شما هیچ چیزی کم ندارید

و این شرایط فعلی فقط و فقط ناشی از توهماتیه که هر دو سعی میکنید بهش دامن بزنید

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و همینطور باور دارم که همسرتون زمان ازدواج با شما،تمام موارد رو درنظر گرفتن و شما هیچ چیزی کم ندارید ...

ممنونم گلم 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
ممنونم گلم

خواهش میکنم؛ببخشید من تجربه زیادی نداشتم وگرنه باجون و دل راهنماییتون میکردم

از صمیم قلبم براتون دعا میکنم

امیدوارم بهترینا رو تجربه کنید و آینده ای درخشان و پر از احساس ارزشمندی رو پیش رو داشته باشید که قطعا لایقش هستید💖

خواهش میکنم؛ببخشید من تجربه زیادی نداشتم وگرنه باجون و دل راهنماییتون میکردماز صمیم قلبم براتون دعا ...

نه اتفاقا نطرات خوبی دادین بهم من یکم الان حوصله ندارم کلا بی رمق جواب میدم ببخشید گلم 🫂🥺😞😓 خیلی نا امیدم و همش میگم چه فایده اینهمه دستو پا زندی اما نتونستی یکار مثبت کنی نونتستی و الان داری جدا میشی اگه بکم تعییر تو زندگیمون ایجاد میشد همه چی درست میشد اما نشد که بشه 😭

نه اتفاقا نطرات خوبی دادین بهم من یکم الان حوصله ندارم کلا بی رمق جواب میدم ببخشید گلم 🫂🥺😞😓 خیلی ...

غم شما تو دلم نشست و برام ارزشمنده که خوشحالیتون رو ببینم؛

لطفا روزی که دوباره خوشحال و سرحال شدید یه تاپیک بزنید و منم تگ کنید که این غمو از قلبم بیرون کنم:)💖

غم شما تو دلم نشست و برام ارزشمنده که خوشحالیتون رو ببینم؛لطفا روزی که دوباره خوشحال و سرحال شدید یه ...

خیلی مهربونی جون دلم دعا کنید برام بیناریامم شفا پیدا کنه بتونم یکار خوب جور کنم برا خودم سر پا بشم گور بابا هر چی مرده ارزوم اینه مستقل شم بتونم درامد داشته باشم اما با وجور شرایط جسمیم برام سخته یکم هر کاری 

خیلی مهربونی جون دلم دعا کنید برام بیناریامم شفا پیدا کنه بتونم یکار خوب جور کنم برا خودم سر پا بشم ...

هر روز و هر شب و با تمام وجودم براتون دعا میکنم که به خواستتون برسید،بیماریتون شفا پیدا کنه و بهترینا رو زندگی کنید💖

لطفا برای منم دعا کنید که خودمو بیشتر دوست داشته باشم

اسی

زیبایی نه نسبیه نه قطعی

زیبایی اصلا تو چهره ی ماها نیست

زیبایی در نگاه بینندست

وقتی پارتنر ادم نتونه ادم رو زیبا ببینه هرچند نقص داشته باشی، دیگه اون ادم نمیتونه پارتنر خوبی باشه

شما بیا خودتو بی نقص کن اون بازم تورو حوری نمیبینه

چون نگاهش زیبا نیست نسبت به تو

که کاملا مشکل خودشه

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

عزیزم من فقط اولاشو خوندم کامل نخوندم پ.

ولی بهش بگو اگه دلت حوری میخواد از دست دکترا برمیاد😊 پول داشته باشی دکترا منم حوری میکنن برات 

شکر‌یزدان‌دختری‌ایرانی‌ام‌از نژاد‌و‌تیره‌ی‌ساسانی‌ام🦋