فرض کنید یکی زنده است و میخواد برای مالش که یه خونه است بعد مرگش برا بچه هاش تصمیم بگیره ۳تا پسر داره یه دختر پسر اول و بزرگ ۴۰۰ میلیارد سرمایه داره
پسر دوم مثلا۱۵۰ میلیارد
دختر مثلا ۳۰ میلیارد
پسر آخر ۱۵ میلیارد ضمنا بچه های پسراول و دوم و دخترش بزرگ و از آب و گل در اونده و پسر آخری اول راه با یه بچه کوچیک ، حالا بخواین یه خونه ۶ دانگ را تقسیم کنید بین اینها عادلانه ترین حالت ؟؟؟🤔🤔🤔🤔🤔
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
انگار مامانم رفته بازار منو نبرده انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2 انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من. انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم. انگار..... حالم اینطوریه..
عزیزم هیچکس الکی پولدار نمیشه هر کسی نتیجه تلاش ها افکار خودش بوده نگفتن چون پولداره بهش سهم ندید خودشون میتونند یهم خودشون ببخشند ولی دیگران نمیتونند برای سهمش تصمیم بگیرند