فرض کنید یکی زنده است و میخواد برای مالش که یه خونه است بعد مرگش برا بچه هاش تصمیم بگیره ۳تا پسر داره یه دختر پسر اول و بزرگ ۴۰۰ میلیارد سرمایه داره
پسر دوم مثلا۱۵۰ میلیارد
دختر مثلا ۳۰ میلیارد
پسر آخر ۱۵ میلیارد ضمنا بچه های پسراول و دوم و دخترش بزرگ و از آب و گل در اونده و پسر آخری اول راه با یه بچه کوچیک ، حالا بخواین یه خونه ۶ دانگ را تقسیم کنید بین اینها عادلانه ترین حالت ؟؟؟🤔🤔🤔🤔🤔
اگه مساوی یا طبق خواسته شرع تقسیم نشه معنیش فرق گذاشتن بین بچه هاست
یه سال پیش هم چنین اتفاقی تو شهرمون افتاد اون پسر پولدار که بهش ارث کم رسیده بود پدر و برادر و دایی و خودشو کشت
انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خب این حرف که میزنی خنده داره چون مثلا پسر اول ۲۵ سال بزرگتره تو بترار بوده و تو ارزونی بوده اون ...
بابا استارتر حرف بی منطق میرنی الان یعنی هرکی میخواد ارو تقسیم کنه بشینه چرتمه بندازه کدوم بچش چی داره کدوم بچه در اوضاع اقتصادی خوب به دنیا اونده کدوم بچه با کرونی دلار متولد شده