2777
2789
عنوان

نظرتون برام خیلی مهمه در مورد تقسیم الارث 🤔🤔🤔🤔خواهشا بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 79 پست
ولی کسی که از حق خودش نمیگذره هم بیشعور و بی وجدان نیس مال پدره چه یه تومن چه هزار میلیارد حق هر آدم ...

این نعلوم. نیست جشه پیاماشو بخون نظر خواسته بعد به همه از دم پریده معلوم نیست دلش چی میخواد میخواد همونو همه بگن

چته تو چی میگی اصلا حالت خوب نیست اولا خودت بیشعوری درست حرف بزن تو مه حتی شعور نظر پرسیدن نداری بیخ ...

بابا تو رسما یه زن روانی هستی  بخدا عقلت کمه برو دکتر زنیکه روانی  مشاور خوب سراغ دارم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این نعلوم. نیست جشه پیاماشو بخون نظر خواسته بعد به همه از دم پریده معلوم نیست دلش چی میخواد میخواد ه ...

بخدا چل و خلی  من متجه شدم روانی هستی  برو معرفی کن خودتو سریع بستری شو 

به شرع خدا کاری ندارم اما توی جامعه امروز آرهتف و لعنت داره

چه فرقی میکنه در هر دو صورت تف و لعنت داره  اگه مساوی تقسیم کنند پسرها تف و لعنت میکنند و اگه به پسر بیشتر بدن دخترها تف و لعنت میکنند  اما در نظر داشته باش تو این قضیه ما یه دختر هست و سه پسر  اگه مساوی تقسیم بشه تف و لعنت پسرها هس که ۳تا تف و لعن داره  و اگه دوبرابر بشه تف و لعنت دختره هست یه تف و لعنت داره  خب یه تف و لعنت بهتر از سه تا تف و لعنته که   😉😁😆😅🤣🤣😂😂