2777
2789
عنوان

نظرتون برام خیلی مهمه در مورد تقسیم الارث 🤔🤔🤔🤔خواهشا بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 79 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین اینمه میگی جور اقتصاد جامعه رو یکی دیگه باید گردن بگیره خنده داره ن حرف من یکم فک. کن ببین چند ...

والا مثلا من یه داداش کوچکتر دارم  خودم سر و سامان دارم زندگی و مال   حالا به داداش کوچکتر خودم بیشتر بدم  مگه عیبی داره !  بگم هان تو درس کمتر خوندی  هان به من چه که تو کوچکتری و الان شغل نداری   خب آدم باید شعور و وجدان رو هم داشته باشه 

اگه نامساوی تقسیم‌کنه و به اخری بیشتر بده باعث دشمنی بین بچه ها میشه چون اون اولیه مطمئن باش بیشتر از همه دنباله پوله. بعدهم عزت نفس اخری میاد پایین تقسیم به نفع اون باشه . همین مالی هم که داره میرسه باید سپاسگزار باشه نه اینکه طمع کنه 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

پدرشوهرم در قید حیات هستن و لفظی و قانونی نوشتن که مساوی تقسیم بشه بین دختر و پسر ولی بابام که ایشالله صد سال زنده باشه نظرش همون شرع هس

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
والا مثلا من یه داداش کوچکتر دارم خودم سر و سامان دارم زندگی و مال حالا به داداش کوچکتر خودم بیشت ...

ولی کسی که از حق خودش نمیگذره هم بیشعور و بی وجدان نیس مال پدره چه یه تومن چه هزار میلیارد حق هر آدمیه 

پدرشوهرم در قید حیات هستن و لفظی و قانونی نوشتن که مساوی تقسیم بشه بین دختر و پسر ولی بابام که ایشال ...

خب این اشتباهه  از هر دوطرف یا مساوی     یا طبق شرع  اینطوری بد میشه که  مثلا از اون طرف به شما کمتر میرسه  از این طرف هم کمتر میرسه   اونوقت شوهرت ناراحت نمیشه؟  ناراحت نیست هر دوطرف کمتر رسید ه؟ چی میگه؟؟؟؟؟؟

والا مثلا من یه داداش کوچکتر دارم خودم سر و سامان دارم زندگی و مال حالا به داداش کوچکتر خودم بیشت ...

اکثرا پدر مادرا  واسه اون بچه های ته تغاری که خیلی جوون و کم سنن و سر و سامان نگرفتن یه امتیازی میزارن ولی خوب شما میگی برادر کوچیکم یه سرمایه ای داره اونطور نیس که وسط هوا زمین بمونه

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

چته تو چی میگی اصلا حالت خوب نیست اولا خودت بیشعوری درست حرف بزن تو مه حتی شعور نظر پرسیدن نداری بیخود میکنی میپرسی 

دونا تو واقعا مغزت پهنه توش چ ربطی داره راجب تقسیم والدین نظر خواستی همه گفتن مساوی به همه هم پریدی تو دوس داری بدی کی دوس داره تده دیگه چ صیغه ای قاطی داری 

خب این اشتباهه از هر دوطرف یا مساوی یا طبق شرع اینطوری بد میشه که مثلا از اون طرف به شما کمتر ...

ناراحت که از طرف پدرش هست ولی خوب مال خودشه دوس داره اینطوری تقسیم شه حرفی نمیشه زد