2777
2789
عنوان

قرص کافئین به کیا نمیسازه

80 بازدید | 12 پست

قبلا میخوردم مشکلی نداش ولی یادمه ی سال بعدش که سال قبل بود خواستم بخورم خیلی بدنم واکنش بدی نشون داد از اون موقع به بعد اسپرسو اینا هم بهم نمیسوزه کلا شما میدونید دلیل اینجوری شدن چیه؟آخه الآنم ک کنکور میخونم خسته میشم به همچین چیزی نیاز دارم ولی میترسم باز کافئین بگیرم حالم بد شه

وای سرنوشت....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطوری حالت بد میشه ؟ چه حالتی میشی ؟من می خواستم بخرم ولی تا حالا نخوردم

چشمت روزه بد نبینه سه شب نتونستم بخوابم فقط گریه میکردم نفسم انگار بند میومد از خفگی نمیتونستم راحت نفس بکشم شبا هم بدتر میشد بعد از اون موقع اسپرسو قهوه میخورم تپش قلب بدی بهم دست میده با حالت تهوع 

وای سرنوشت....

من خوردم بعدش خوابیدم و به شدت کسلم کرد 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم