2777
2789
عنوان

نظرتون برام خیلی مهمه در مورد تقسیم الارث 🤔🤔🤔🤔خواهشا بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 79 پست

ربطی به سرمایه نداره 

هر کسی به اندازه تلاش خودش پول و سرمایه داره 

اگه مساوی یا طبق خواسته شرع تقسیم نشه معنیش فرق گذاشتن بین بچه هاست 

یه سال پیش هم چنین اتفاقی تو شهرمون افتاد اون پسر پولدار که بهش ارث کم رسیده بود پدر و برادر و دایی و خودشو کشت

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین بنظر من کسی که سرمایه داره خودش به دست اورده مگه والدین داردن ک اینجا بخواد از حقش کم بشهشاید ی ...

خب این حرف که میزنی خنده داره  چون مثلا پسر اول ۲۵ سال بزرگتره  تو بترار بوده و تو ارزونی بوده   اون کوچیکه اللن دقیقا چکار کنه تو این اوضاع 

اصلا با اینکه قانون میگه دختر نصف پسر سهمشه موافق نیستماصلا هم بنظرم ربطی به سرمایه و اینا نداره که ...

خب اینو بکنید یه قانون  چون سرتون بعضی جاها بی کلاه میشه   از یه طرف میدن نثلا به دختر  از یه طرف به پسر!  یه بدبختی این وسط میمونه 😆😅

خب این حرف که میزنی خنده داره چون مثلا پسر اول ۲۵ سال بزرگتره تو بترار بوده و تو ارزونی بوده اون ...

بابا استارتر حرف بی منطق میرنی الان یعنی هرکی میخواد ارو تقسیم کنه بشینه چرتمه بندازه کدوم بچش چی داره کدوم بچه در اوضاع اقتصادی خوب به دنیا اونده کدوم بچه با کرونی دلار متولد شده 

فقط لطف خدا
خب این حرف که میزنی خنده داره چون مثلا پسر اول ۲۵ سال بزرگتره تو بترار بوده و تو ارزونی بوده اون ...

مگه تقصیر بزرگه هست که مملکت به این روز افتاده؟شماهم حرف غیرمنطقی میزنی بنظرم