2777
2789
عنوان

ميگما به نظرتون ما واقعا تکامل یافته میمون ها هستیم🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 3775 بازدید | 237 پست
فکر کردم زیست خوندین، پس مشخصه مطالعه داتین

وای زیست😂 همون طرز کار قلب تو کلاس هشتم به زور یاد میگرفتم. من عاشق انسانی ام. این چیزایی که .فتم رو هم به این خاطر یاد گرفتم که لا به لای متون فلسفی بود و به این جور کتاب ها علاقه دارم وگرنه ابدا استعداد و علاقه ای تو زیست شناسی ندارم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

متشکرم. لطف دارین. در حد چهارتا کتابی که خوندم فقط معلومات دارم. انسان خردمند، انسان خداگونه، دنیای ...

مرسی حتما میخونمشون ، دمتون گرمممم من عاشق اینم که راز و رمز آفرینش رو بدونم هر چند که کامل نمیشه فهمید چون فقط خدا میدونه

ببین ما از لحاظ ظاهری قبلا عین میمونا بودیم نه اینکه خوده میمون بودیم و حالا هی از لحاظ ظاهر تکامل ی ...

انصافا من دور و برم خیلیا رو دیدم که شبیه به میمون هستن بخدا میگم حتی یبار عکس یکیو که ناراحت بود خیره شده بود به روبرو رو کنار عکس یه گوریل گذاشتم که همچین ژستی داشت خیلی شبیه بودن خودمم شک کردم همیشه به شوهرم میگفتم رفتارا میمون ها چقد شبیه به ماست

تقریبا میشه گفت درست بوده البته با دیدگاه های زن ستیزانه اون زمان ترکیب شده ولی به احتمال زیاد اکثر ...

ببخشید اشتباه تایپی بود منظورم ژن بود نه زن 😁😁😁

آره منم مادربزرگم این حرفو میزد میگف قدیما نوزادی (اگه دور از جون خیلی نوزاد ها )میمرد میگفتن برای خدا بوده غصه نخورید 

جالبه عزیزان همه طور کتابی رو که معلوم نیست چه انسان معلوم الحالی نوشته، موشکافانه میخونند و حفظ می‌ ...

آره قرآن کتاب کاملی هست ، ببین اینایی هم که نظر میدن از رویه کتابهایی خواندن که خیلی از دانشمند ها فرضیه دادن درسته حرف شما 

اطراف من ۹۹ درصد عملی تزریقی ژل. میلیونها تومن خزج قرص برا پوست شفافیت میکنن. قدیم اینجور بود؟ بعضی ...

نه عملی هم نیستن کلا جوان های قدیمو بالاخره عکساشون فیلماشون هست نگا میکنم خیلی بد بودن الان همه حتی بدون عمل خیلی خوشگل شدن

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️
اینا جهش یافته عملن

نه بابا حالا هرچی میشه میگین عمل خوب من نچرال هارو میگم عمل که معلومه دیه

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️
این نظریه کاملا رد شده س ولی ی عده بهش ایمان دارن

کی گفته رد شدع؟

از خودت چرا در میاری🤦🏻‍♀️

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

تو بهتر میفهمی یا خداکجای قرآن خدا گفته ما از نسل میمونیمدیگه حتی خدا هم گفته ک ما از آب و گلیم اینو ...

مسئله اینه ما تردید دارم کتاب مقدستون منسوب به خدا باشه

علمی بحث کنین

هر وقت کم آوردین به دین متوسل نشین

که پر از تناقض و ابهامه

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

انسانها از نسل آدم و حوا هستند دلیل اینکه بین انسان ها و میمون ها شباهت هست اینه که در زمانهای قدیم ...

اوه اوه

راست میگی؟

چرا نمیری یه جا ثبتش کنی؟

عجب نظریه ای

دنیا رو تکون میده🍌

شما چقد عقبی اسی جاننظریه شیطانی داروینیسم خیلی وقته که شکست خورده و منسوخ شدهالان جدیدا دارن روی خل ...

کی گفته رد شده؟

چرا از خودت در میاری خانم؟

الان اساس علم مخصوصا در زیست شناسی فرگشت و تکامله

واقعا سختمه در جواب این جور کامنتا فحش ندم