2777
2789

الان کلاس دهم ام 

معاون کلاس هفتم ام هر روز بهم پیام میده 

حتی روز مادر هم بهم تبریک گفت در حالی که من کلاس دهم ام و مجرد 

هر مناسبتی باشه پیام میده 

یا همش پیام مذهبی میفرسته 

الان کلی پیام مذهبی فرستاده چی بگم؟

حوصله ندارم باهاش چت کنم اون ۴۵ یا ۴۶ سالشه من ۱۶ سالمه بعد اصلا من بهش چی بگم 😑

مرده؟

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چند سال پیش مدیر مهد پسرم شماره مو گرفت برای یه کاری ، از اون روز تا یکسال که بلاکش کردم هرروز پیامهای تبریک و انگیزشی و مذهبی برام میفرستاد دیگه کلافه شده بودم

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

خب چه اشکالی داره خیلی هم خوبه 

اصلا بهش بی احترامی نکن همیشه باهاش مهربون و خوش برخورد باش 

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت
چند سال پیش مدیر مهد پسرم شماره مو گرفت برای یه کاری ، از اون روز تا یکسال که بلاکش کردم هرروز پیامه ...

کاش منم میشد بلاک کنم 😑

آخه ۳۰ و خورده ایی با هم اختلاف سنی داریم چی صحبتی من دارم باهاش کنم

کاش منم میشد بلاک کنم 😑آخه ۳۰ و خورده ایی با هم اختلاف سنی داریم چی صحبتی من دارم باهاش کنم

اونم دقیقا همسن مادربزرگ من بود

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"