2777
2789
عنوان

ميگما به نظرتون ما واقعا تکامل یافته میمون ها هستیم🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 3781 بازدید | 237 پست
و این کامنتشون رو‌هم بخونید لطفایعنی میشه باور کرد فرشته ها یه مشت گل آوردن و شکل آدم درستش کردن و.. ...

انشانی که قدرت خدا رو به گل آوردن و پاچه بالا زدن محدود میکنه، اصلا نظرش قابلیت پاسخ دادن هم نداره.

من خودمو درگیر این افراد نمیکنم.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوشم اومد خیلی قشنگ نظر میدی معلومه بار علمیت و مطالعه آن بالاست میشه بهم چند تا کتاب معرفی کنی ...

متشکرم. لطف دارین. در حد چهارتا کتابی که خوندم فقط معلومات دارم. انسان خردمند، انسان خداگونه، دنیای سوفی کتاب های جالبی بودن.

چقد دنیا پیچیده هست دمتون گرمممم بعضیا چقد بار علمیشون بالاست خداییش بعضی از نظرها رو که خوندم میخکو ...

ببین ما از لحاظ ظاهری قبلا عین میمونا بودیم نه اینکه خوده میمون بودیم و حالا هی از لحاظ ظاهر تکامل یافتیم وگرنه که انسان بودیم

بیکاره بی آرررر😁

وااااای اینو من قبلاً شنیدم خیلی جالب بود میگن علت مرگ و میر کودکان در قدیم زیاد بوده چون همین نظر ر ...

تقریبا میشه گفت درست بوده البته با دیدگاه های زن ستیزانه اون زمان ترکیب شده ولی به احتمال زیاد اکثر مشکلات سلامت جنین و نوزاد به خاطر عیوب ژنتیکی والدین و اجدادشون بوده‌.

حیوانات به طور غریزی به تکامل و ارتقای نسل بیشتر توجه دارن. مثلا پرنده ها جوجه های ضعیف یا بیمار رو یا خودشون از لونه پایین میندازن تا بمیره یا اجازه میدن توسط خواهر و برادرهای قوی ترشون از بین برن.

متشکرم. لطف دارین. در حد چهارتا کتابی که خوندم فقط معلومات دارم. انسان خردمند، انسان خداگونه، دنیای ...

کاش یکم قران هم میخوندی 

نورِ زندگیِ تاریکِ مَنی یارَبّ:) ❤✨ میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربونم؟! ♡

کاش شما هم همه پست های بنده رو میخوندین و از روی یک پست قضاوت نمکردین.

قبل تر توضیح دادم که چقدر آفرینش از دیدگاه قرآن و دانشمندان وجه تشابه داره و اصلا این دو نظریه مقابل هم نیستن بلکه هر دو یکی هستن با دو بیان متفاوت

اصلا با عقل جور در نمیاد

اینا بحثای تخصصی زیست شناسی تکامله.

یهو تکامل به انسان که پیدا نکرده، کم کم جهش هایی پیدا کرده و تبدیل به موجود جدیدی شده که در رقابت طبیعی بهتر بوده. این روند ملییونها سال طول کشیده، یهویی که نیست