2777
2789
عنوان

ميگما به نظرتون ما واقعا تکامل یافته میمون ها هستیم🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 3781 بازدید | 237 پست

شما چقد عقبی اسی جان

نظریه شیطانی داروینیسم خیلی وقته که شکست خورده و منسوخ شده

الان جدیدا دارن روی خلقت هوشمند بحث میکنن و خلقت رو به ادم فضاییا ربط میدن و باز هم قرار نیست به وجود خدا اعتراف کنن !

ما میگیم جهان خالق داره وخلقتش هدف داره و طبق بیگ بنگ بدون خالق و تصادفی نیست
انسان هم اینطور که داروین گفته از نسل میمون نیست یا اینکه انسان حاصل جهش ژنتیکی موجودات فضایی نیست
ما با افتخار مخلوق خدای تبارک و تعالی هستیم 😊 نه از نسل میمون یا موجودات فضایی

اعتقاد و باور این نظریه ها تهش چیزی جز گرفتن حس پوچی و افسردگی نیست

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا ؟

بله توی قرآن هم هست که یه قومی از یهود بودن که مسخ شدن و تبدیل به میمون شدن من الان در موردش توی نت سرچ کردم نوشته بود بعداز اینکه تبدیل به میمون شدن خدا سیل و طوفان فرستاد و اونا رو کلا از بین برد 

شما چقد عقبی اسی جاننظریه شیطانی داروینیسم خیلی وقته که شکست خورده و منسوخ شدهالان جدیدا دارن روی خل ...

چقدر قشنگ توضیح دادی دقیقا همین طوره انسان از همون اول توسط خدا انسان خلق شده داری درک و شعور نه از میمون.

Tunnel Vision                                                                  

بله توی قرآن هم هست که یه قومی از یهود بودن که مسخ شدن و تبدیل به میمون شدن من الان در موردش توی نت ...

پس میمون های امروزی از کجا اومدند؟

Tunnel Vision                                                                  

این مثاله که خدا خاک جمع کرده! واقعیت نیست بلکه خود خاک هم خدا آفریدهپس هنگام خلقت انسان هم خودش خا ...

خداوند به هر موجودی که بگوید باش 

پس موجود میشود 

ما ها شناختی از خداوند نداریم 

یکی از اساتید ژنتیکمون یه دلیل علمی جالب برای اثبات خداوند میآورد 

این مثاله که خدا خاک جمع کرده! واقعیت نیست بلکه خود خاک هم خدا آفریدهپس هنگام خلقت انسان هم خودش خا ...

بله دقیقا. من هم اصلا این ماجرای آفرینش رو به شکل داستانی قبول ندارم. تو پیام های قبلیم هم گفتم.

داستان آفرینش تو قرآن به این شکل اومده که هم اون عرب جاهل یه برداشتی ازش داشته باشه هم هزاران سال بعد دانشمندها رو به یه نتیجه ای برسونه. 

خدا اگه میگفت آفرینش رو از سوپ بنیادین و ذرات کربن دار و موجودات بی هوازی شروع کردم یه نفر بود که به پیامبر توجه کنه؟

خداوند به هر موجودی که بگوید باش پس موجود میشود ما ها شناختی از خداوند نداریم یکی از اساتید ژنتیکمون ...

چه دلایلی آورد ؟ میشه بگی ؟

Tunnel Vision                                                                  

بله دقیقا. من هم اصلا این ماجرای آفرینش رو به شکل داستانی قبول ندارم. تو پیام های قبلیم هم گفتم.داست ...

واقعا 

عرب ها اینقد جاهل بودن کجا حالی‌شون بود پیامبر چی میفرماید

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)

اگه ما تکامل یافته میمون ها باشیم تو سیر تکامل اون وسط بین آدم و میمون باید موجودات دیگه ای باشن که نه میمون باشن و نه آدم و شباهت زیادی به هر دو داشته باشن یا حتی فسیلشون باشه  به همین راحتی این نظریه رد میشه تامام

بله دقیقا. من هم اصلا این ماجرای آفرینش رو به شکل داستانی قبول ندارم. تو پیام های قبلیم هم گفتم.داست ...

نه در واقع به شکل ساده گفته خاک وگرنه مگه میشه همون خاکی که تو باغچه هست تبدیل به انسان بشه خاک بک کلمه اصطلاح و برای درک ساذه از موضوع پیچیده است ، احتمالا مقصود از خاک با ترکیبات دیگه ای بوده و بلاخره از ترکیبات مادی بوده و ممکنه حداقل در یک عنصر با خاک زمینی اشتراک داشته باشهو ممکن هم هست نباشه.

ولی مثلا در مورد خلقت جن، از آتش اند، آتش هم مادی است ولی فرق می‌کنه با خاک. ولی مقصود از آتش خود آتش نیست شاید یک شباهت کوچکی داشته باشه به آتش

Tunnel Vision                                                                  

بله توی قرآن هم هست که یه قومی از یهود بودن که مسخ شدن و تبدیل به میمون شدن من الان در موردش توی نت ...

آخه چطور ممکنه خداوند همچین عذابی برای یک قوم صادر کنه؟

اینا هرچی بودن از قوم لوط که بد تر نبودن 

چرا توی هیچ کتابی ازین اتفاق نام برده نشده جز قران؟

نمیگم قرآن قابل استناد نیست ، به هیچ وجه.

ولی میگم حداقل یک کتاب دیگه باید تایید کنه این اتفاق رو

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎