2777
2789
عنوان

ميگما به نظرتون ما واقعا تکامل یافته میمون ها هستیم🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 3781 بازدید | 237 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا شعور انسان با تکامل نمیاد اگه اینطور بود چرا هیچکدام از حیوانات دیگه تکامل پیدا نکردند؟شعور با ...

بله این حرف درسته ایه منم موافقم

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 
همین الان هم یه عده میمون هستن ولی خودشون بی خبرند عزیزم یاد عزیزی افتادم که همسرش مکاشفات داشت و می ...

🤣🤣🤣

نورِ زندگیِ تاریکِ مَنی یارَبّ:) ❤✨ میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربونم؟! ♡

چون تکامل فقط برای ما نیست. تکامل برای ویروس ها و میکروب ها هم هست‌. ما انسان ها هر دارو واکسنی که ت ...

خیلی جالب بود کامنتتون یه ساعته دارم بهش فکر میکنم 

اعتراف میکنم با ۳۳سال سن و خیر سرم لیسانس وزارت بهداشت اولین بار بود که همچین مطلبی رو میشنیدم و درک میکردم و چقدر درست و کامل بود.

ممنون از حضورتون

یعنی میشه باور کرد فرشته ها یه مشت گل آوردن و شکل آدم درستش کردن و...؟ مگه کارگاه مجسمه سازیه؟ ببینی ...

خیلی خوشم اومد خیلی قشنگ نظر میدی معلومه بار علمیت و مطالعه آن بالاست میشه بهم چند تا کتاب معرفی کنی بخونم 

چون تکامل فقط برای ما نیست. تکامل برای ویروس ها و میکروب ها هم هست‌. ما انسان ها هر دارو واکسنی که ت ...

وااااای اینو من قبلاً شنیدم خیلی جالب بود میگن علت مرگ و میر کودکان در قدیم زیاد بوده چون همین نظر رو داشتن و میگفتن زن معیوب بوده 

خب سوال این جاست که چرا هنوز میمون ها وجود دارن؟چرا همشون طی تکامل منقرض نشدن ؟خیلی عجیبه واقعا

چون ما از نسل میمون ها نیستیم

بلکه ما و میمون ها اجدادمون مشترک بوده

بعد تو یه نقطه ای راه ما و میمون ها از هم جدا میشه

یعنی ما از اون موجودات به انسان های اولیه و بعد به انسان معاصر تکامل پیدا کردیم(به خیلی از دلایل و مهم ترینش کشف آتش و خوردن غذای پخته شده هست)

ولی میمون ها تکامل خاصی پیدا نکردن و همونجوری موندن

جالبه عزیزان همه طور کتابی رو که معلوم نیست چه انسان معلوم الحالی نوشته، موشکافانه میخونند و حفظ می‌کنند و نقل می‌کنند ولی به قرآن که کتاب مسلمانان و کلام خداست استناد نمی‌کنند.

همه چیز براشون راست و حقیقته ولی کلام قرآن رو نمی‌پذیرند.

در قرآن صریحا آمده (و ما انسان را از تراب(خاک) آفریدیم ) و بعد گفته شده ( انسان از آب ( آبی جهنده) آفریدیم). آفرینش و موجودیت از خاک صرف آفرینش اولین انسان هست که موجب حسد شیطان( ابلیس) شد .و بعد با آمیزش زن و مرد و خروج آب جهنده نسل انسان ادامه دار شد... 

شما اشرف مخلوقات هستید، چرا مقام آفرینش و موجودیت خودتون رو اینقدرررر تنزل میدید.

لطفا قبل هر کتابی، معنای قرآن رو بخونید و بعد برید سراغ کتب دیگه.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
جالبه عزیزان همه طور کتابی رو که معلوم نیست چه انسان معلوم الحالی نوشته، موشکافانه میخونند و حفظ می‌ ...

یکی از دوستان خیلی خوب گفتن 

توی قران گفته شده از خاک 

ولی طوری نوشته شده که اون عرب جاهل هزار سال پیش بتونه درکش کنه 

و انسان الان هم با درک کنونیش بتونه درک کنه و اثبات کنه 

که فکر کنم شما همون برداشت عرب هزار سال پیش رو دارید 

اینو نوشتن یکم با دقت بخونید

بله دقیقا. من هم اصلا این ماجرای آفرینش رو به شکل داستانی قبول ندارم. تو پیام های قبلیم هم گفتم.

داستان آفرینش تو قرآن به این شکل اومده که هم اون عرب جاهل یه برداشتی ازش داشته باشه هم هزاران سال بعد دانشمندها رو به یه نتیجه ای برسونه. 

خدا اگه میگفت آفرینش رو از سوپ بنیادین و ذرات کربن دار و موجودات بی هوازی شروع کردم یه نفر بود که به پیامبر توجه کنه؟

جالبه عزیزان همه طور کتابی رو که معلوم نیست چه انسان معلوم الحالی نوشته، موشکافانه میخونند و حفظ می‌ ...

و این کامنتشون رو‌هم بخونید لطفا

یعنی میشه باور کرد فرشته ها یه مشت گل آوردن و شکل آدم درستش کردن و...؟ مگه کارگاه مجسمه سازیه؟ ببینین مگه خدا نمیگه هرچی تو زمین و آسمون و بین اون هاست رو تو ۶ روز آفریده؟ و مگه نمیگیم خدا مقید به زمان نیست؟ زمان یه مفهوم نسبیه. ۶ روز برای خدا رو مثل ۶ میلیارد سال برای خودمون در نظر بگیرین. اگه از این زاویه به موضوع نگاه کنین همه چی روشن میشه. 

مگه خدا نمیگه همه هستی رو از نیستی به وجود آورده؟ یکی از اسامی خدا مگه نور نیست؟

خب دانشمندا میگن زمانی بوده که هیچ زمانی نبوده و مطلقا نیستی بوده و فقط یک گوی انرژی (همون نوری که خداست). این گوی انرژی ناگهان منفجر میشه و گسترده و منبسط میشه. خود قرآن هم برای کهکشان ها از کلمه انبساط استفاده میکنه. به این ترتیب تمام کهکشان ها و عرصه هستی به وجود میاد. بخوام برسم به آفرینش آدم خیلی طولانی میشه ولی من تا همین جاشو گفتم که بدونین هر دو نگاه یک مفهوم رو

یکی از دوستان خیلی خوب گفتن توی قران گفته شده از خاک ولی طوری نوشته شده که اون عرب جاهل هزار سال پیش ...

عزیزم شما هنوز تکلیف کلامت با خودت روشن نیست.

من هم ساده گفتم تا آدمی که هنوز تو درک ساده ترین مسائل مونده، بتونه بفهمه و درک کنه.

لطفا به چهارتاکلمه بسنده نکن و هی تکرار نکن و موضعت رو صریح و بی پرده اعلام کن.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
و این کامنتشون رو‌هم بخونید لطفایعنی میشه باور کرد فرشته ها یه مشت گل آوردن و شکل آدم درستش کردن و.. ...

خوندم کل تاپیک رو... بعد نظرم رو نوشتم .