2777
2789
عنوان

ميگما به نظرتون ما واقعا تکامل یافته میمون ها هستیم🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 3781 بازدید | 237 پست
این نظریه ی من نیست توی قرآن هست من ازخودم درنیاوردم عزیزم🐒

خانوم با من از قران صحبت نکنین

از علم حرف بزن

از مشاهده های قابل آزمایش که بشه رد و تاییدش کرد

من اصلا باور مذهبی ندارم

در صحت مبانی کتاب های مقدس شما هم هزاران تردید دارم

ولی علمی که به ما حقیقت رو میگه فرگشت رو بهمون نشدن داد 

که با همه بی رحمی که نسبت بهش وجود داره هنوزم درست و معتبر و علمیه

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

آیه ۴۹ - سوره عنکبوت

آیه بَلْ هُوَ آياتٌ بَيِّناتٌ فِي صُدُورِ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ وَ ما يَجْحَدُ بِآياتِنا إِلَّا الظّالِمُونَ [49]

ولى اين آيات روشنى‌است كه در سينه كسانى‌كه دانش به آن‌ها داده شده جاى‌دارد؛ و آيات ما را جز ستمكاران انكار نمى‌كنند.

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا ب انسان‌ها ارزش داد و نسل ما  از حضرت آدم که پیامبر بوده آفریده

دیگه هرکی خودشو از نسل میمون میدونه مشکله خودشونه

کاش شما هم همه پست های بنده رو میخوندین و از روی یک پست قضاوت نمکردین.قبل تر توضیح دادم که چقدر آفری ...

من همه کامنت های شما رو خوندم

بخش علمیش به اندازه زیادی درست بود

اما میدونی شما منو یاد کی میندازی؟

دوست نزدیک داروین

که هم میخواست باور های مذهبی رو توجیه کنه هم فرگشت رو

در صورتی که چه بخوایم چه نخوایم فرگشت با باور های مذهبی در تضاده

اصلا زمان شروع حیات با اونچه در کتاب های مذهبی اومده متفاوته

میخوای هم سیخ نسوزه هم کباب

ولی شدنی نیست

باور های مذهبی پر از ایراد و تناقض و ابهام و عدم پاسخگویی و بعضا اشتباهن و بر پایه ایدئولوژیه

لطفا فرگشت و داستان های آفرینش رو از هم تفکیک کنین

در روانشناسی سن عقلی باور های مذهبی مربوط به آفرینش ۳ تا ۴ ساله اومده

بنابراین این بی رحمی در حق فرگشته که با باور کودکان ۴ ساله مخلوطش کنیم

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

خانوم با من از قران صحبت نکنیناز علم حرف بزناز مشاهده های قابل آزمایش که بشه رد و تاییدش کردمن اصلا ...

خوب پس من باشما بحثی ندارم اون استیکر موز هم برای خودتون بیشتر صدق میکنه چون پدرو اجدادم از نسل میمون ها نبودن و اعتقادی به میمون بودن ندارم 

شما دیگه انگار دینتم قبول نداریمن دیگه بحثی با شما ندارم

بگو پاسخی ندارم:)

خوب پس من باشما بحثی ندارم اون استیکر موز هم برای خودتون بیشتر صدق میکنه چون پدرو اجدادم از نسل میمو ...

اعتقاد داشتن یا نداشتن شما تاثیری در حقیقت نداره🍌

پاسخم همون بود ک ددیحرف خدا رو گفتمشما کلا با یه چیز دیگه انگار مشکل داریاینجور آدما را نمیشه قانع ک ...

مشخصه

حق با شماست:)

بله درست میفرمایید. خیلی چیزها رو جاش نیست تو یه سایت عمومی بیان کنم. حوصله پاسخ به حملات بعضی از دوستان رو ندارم. بارها از این مدل تاپیک ها دیدم و عبور کردم. این سری نمیدونم چرا نظر گذاشتم. من با نظر شما موافقم. لطفا این صحبت رو ادامه ندیم که تاپیک پربازدید نشه. همین جوریش که با مذهب کاورش کردم کم حمله نشده.

بگو پاسخی ندارم:)

پاسخ رو از چهارتا خانوم جوان در این مبحث ها نخواین

برو از یکی مثل علی حائري بپرس تا ب جواب برسي

اكثر ماها آشنا با تفاسير قرآن نيستيم دليلي بر ناقص بودن قرآن نيست 

جالبه عزیزان همه طور کتابی رو که معلوم نیست چه انسان معلوم الحالی نوشته، موشکافانه میخونند و حفظ می‌ ...

چی بگم

حتی وقتی علم در تضاد با دینه هم بریم سراغ دین؟