2777
2789
عنوان

ميگما به نظرتون ما واقعا تکامل یافته میمون ها هستیم🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 3781 بازدید | 237 پست
حالا اینارو ولش چرا نسل جدید همشون خوشگلن تو خیابون میری همه زیبا ولی قدیمی ترا رو نگاه کنید به این ...

اینا جهش یافته عملن

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مگه من با تو ام که ریپلای می‌کنی؟!فوضول 

آخه چطور ممکنه خداوند همچین عذابی برای یک قوم صادر کنه؟اینا هرچی بودن از قوم لوط که بد تر نبودن چرا ...

عزیزم این بخاطر خصوصیت خاص بنی اسرائیل بوده که قوم عجیبی بودن و کلی معجزه و پیامبر میبینن 

و خدا حجت رو بهشون تمام کرده بوده 

یکی نیستن این دو قوم 

گرچه هر دو دچار عذاب الهی شدن و با عذاب الهی هلاک شدن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینکه بدونید از نسل میمون هستید یا خاک یا باد یا هر چی ...چه فرقی میکنه براتون ؟ چه تاثیری تو وضعیت الان شما داره ؟ 

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
عزیزم این بخاطر خصوصیت خاص بنی اسرائیل بوده که قوم عجیبی بودن و کلی معجزه و پیامبر میبینن و خدا حجت ...

در کور بودن قوم بنی اسراییل که هیچ شکی نیست 

ولی این خیلی حرف بزرگیه که بگیم خداوند بدکاران رو تبدیل به میمون کرده...

خداوند بسیاری از قوم هارو مجازات کرده و همه عقلانی بودن 

ولی میمون کردن یک عده خب خیلی عجیبه!!

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

در کور بودن قوم بنی اسراییل که هیچ شکی نیست ولی این خیلی حرف بزرگیه که بگیم خداوند بدکاران رو تبدیل ...

همین الان هم یه عده میمون هستن ولی خودشون بی خبرند عزیزم 

یاد عزیزی افتادم که همسرش مکاشفات داشت و می‌گفت یکبار در بیداری همسرش رو به شکل میمون دیده بوده 

شاید این رفتار خود اونها بوده و خداوند صورت ملکوتیشون رو ظاهر کرده 

خاندان شوهر من که قطعا هستن😂

میدونستی شوهرتم این نظر رو نسبت به شما داره؟🤣

خود خواهرام از بدی شوهرشون میگن بهشون میگم اونام این نظر رو نسبت به شما دارن 😂

برقص و بخند و بگذر....دنیا در گذر است و تو رهگذر 🌸🩷

آخه چطور ممکنه خداوند همچین عذابی برای یک قوم صادر کنه؟اینا هرچی بودن از قوم لوط که بد تر نبودن چرا ...

قوم لوط که سنگ شدن🤌🏻

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

همین الان هم یه عده میمون هستن ولی خودشون بی خبرند عزیزم یاد عزیزی افتادم که همسرش مکاشفات داشت و می ...

شاید حق با شما باشه

ولی من هنوز نیمتونم بپذیرم 

خوشحال شدم از هم صحبتی با هاتون خانم گل💚

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

اگه مذهبی هستی مثل ۹۰ درصد این سایت و جوابایی که بهت دادنم نشون میده که نه از ‌گل آفریده شدی

ولی اگه مذهبی نیستی و به علم اعتقاد داری باید بدونی که برخلاف چرت و پرتایی که اونایی که تو عمرشون یه کتابم نخوندن و معلومه تحصیلاتشون سیکله تو این تاپیک گفتن(چون این موضوع حتی تو زیست کتاب دوازدهم تجربی گفته شده) باید بدونی که نظریه داروین فرضیه نیست و کاملا اثبات شده هست و تو تموم دنیا به عنوان واقعیت علمی داره تدریس میشه

اینطوری نیست که یه میمون بچش بشه انسان یا یه میمون خودش بشه انسان بلکه اجداد ما و میمون ها مشترکه ولی طی تکامل راهمون از هم جدا شده یعنی ماها تکامل پیدا کردیم و از انسان های اولیه به انسان معاصر تبدیل شدیم ولی اون یکیا تکامل پیدا نکردن

اصلا این میل به پرستش در ما این احساسات و امیال معنوی و فرامادی ما نشون از این داره که یک خلقت متعالی داریم و خالق هوشمند 

و قطعا این خالق هوشمند هدفی برای خلق مخلوقش داشته و قطعاً رهاش نکرده همینطور 

همین احساسات ما کافیه برای اثبات اینکه قطعاً خدایی هدایتگر داریم 

قوم لوط که سنگ شدن🤌🏻

خیر ، سنگسار شدن 

منم میگم این بنی اسراییل از قوم لوط که بدتر نبوده ، تا همچین عذابی براش باشه