2777
2789
عنوان

ميگما به نظرتون ما واقعا تکامل یافته میمون ها هستیم🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 3781 بازدید | 237 پست

این سیری که میگی ۲ میلیون سال طول کشیده

بچه دوتا میمون ادم نشدن که😐😐

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑تاروت میخونم و فنجونتو تفسیر میکنم☕️🃏🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾 من از نسل زهرا و اعراب نیستم👐🏻موافق سقط جنین در صورت نبود وضعیت مالی مناسب✅

کتاب خوندم. یه مقدارش هم با بحث و فکر در این باره. البته خب اطلاعات هیچکس کامل نیست. منم فقط چیزی که ...

اسم کتاب میگی 

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد منطقی😐 میگم چرا دیگه الان که امکان ثبت وقایع هست خدا دیگه از اینکارا نمیکنه؟الان که دیگه ظلم و ...

این حرف هارو باور نکنید 

انسان هم یک موجود توی این طبیعته و شباهت زیادی به میمون داره ، ولی حتی از لحاظ ژنتیک هم شبیه ه‍م نیستن

صرفا ساختار بدن و هوش میمون ها شبیه آدمیزاد شده 

به نظرم واقعا مسئله عجیب و پیچیده ای نیست 

از اون عجیب تر صحبت کردن طوطی هست😑😂

که کسی توجه نمیکنه

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

نه پس خدا دستاشو دراز کرده از خاک زمین یه مشت برداشته شیلنگو گرفته روش پاچه هاشو زده بالا گلا رو لگد ...

روایت از چه کتابی؟

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)

نه عزیز من خدا مارو نساخته کل بدن مارو فرشته ها ساختن فقط قسمت سر و خدا ساخته

این خرافاته، خداوند انسان رو آفرید همون حضرت آدم و حوا

Tunnel Vision                                                                  

روایت از چه کتابی؟

الان حضور ذهن ندارم ولی با عقل هم جور درنمیاد که خود خدا خاک رو جمع آوری کرده باشه چون ما نمیتونیم برای خدا جسم قائل باشیم و این جوری ماجرای آفرینش اساطیری میشه که با آموزه های اسلامی تناسبی نداره.

الان حضور ذهن ندارم ولی با عقل هم جور درنمیاد که خود خدا خاک رو جمع آوری کرده باشه چون ما نمیتونیم ب ...

این مثاله  که خدا خاک جمع کرده! واقعیت نیست بلکه خود خاک هم خدا آفریده

پس هنگام خلقت انسان هم خودش خاک رو خلق کرده و تبدیل به انسان 

Tunnel Vision                                                                  

الان حضور ذهن ندارم ولی با عقل هم جور درنمیاد که خود خدا خاک رو جمع آوری کرده باشه چون ما نمیتونیم ب ...

من هرچیزی رو از قرآن و قرآن ناطق معتبر قبول میکنم 

در این مورد هم تحقیق میکنم

معلومه که خدا جسم نیست 

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)

حالا اینارو ولش چرا نسل جدید همشون خوشگلن تو خیابون میری همه زیبا ولی قدیمی ترا رو نگاه کنید به این ...

اطراف من ۹۹ درصد عملی تزریقی ژل.  میلیونها تومن خزج قرص برا پوست شفافیت میکنن. قدیم اینجور بود؟ 

بعضی بچها خوشگلن. ک قدیم هم بوده‌.  پدر پدربزرگم شدید زیبا بوده! جوونیش  کپی بردپیت

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪