2777
2789
عنوان

واقعا نمیدونم بچمو نگه دارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 6245 بازدید | 290 پست
جای خوبی سوالاتتو نپرسیدی الان همه چرت میگن وای تو قاتلی وای چجوری دلت میاد وای روزیشو خدا میده وای ...

همین

میدونی ۱۸ سالم بود داشتم برا رشته مورد علاقم میخوندم

دائم فکر میکردم اگه ۳۰ سالم شد از خودم راضیم.بزرگترین ظلمی ادما میکنن ظلم در حق خودشونه

من میتونم خودمو ببخشم؟

اگه من این بچه رو دنیا اوردم پشیمون شدم چی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخدا شیطان باید پیش شما لنگ بندازهحالا تو مگه قراره خرجشو بدی؟تا میگن سقط مثل جن بو داده میریزید وسط ...

جن بوداده... من به شما توهینی کردم؟ 

من روشی یادش دادم بابت سقط کردن؟ همونطور که شما اعتقاد دارید نباید بچه سقط شه منم نظرمو گفتم که تو شرایط سخت باید سقط شه. آنقدر تحمل نظر مخالف سختته؟؟؟ 

دوست محترم چرا به این فکر نمیکنی که این دختر سنش کمه هنوز اماده مادر شدن نیس چرا فقط به فکر بچه اید؟ ...

چرا سنش کمه ؟

سن ایده آل و بسیااار عالی برای مادرشدنه

بهترین تخمک های یک خانم تو این سن آزاد میشه 

دوست محترم چرا به این فکر نمیکنی که این دختر سنش کمه هنوز اماده مادر شدن نیس چرا فقط به فکر بچه اید؟ ...

کجا سنش کمه مگه الانا یه ادم چقدر عمر میکنه فوقش ۶۰ سال ایشون ۲۵ سالشه از ۱۸ سالگی میتونست کامل بچه داری کنه الان شما میگی ۲۵ سال بچه است؟عجبا

اگه بچه بود شوهر نمیکرد

ازدواج یعنی رابطه جنسی منظم و رابطه هم احتمال بارداری هست اگه بچه بود رابطه برقرار نمیکرد

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲
بخدا شیطان باید پیش شما لنگ بندازهحالا تو مگه قراره خرجشو بدی؟تا میگن سقط مثل جن بو داده میریزید وسط ...

حالا همین شماها که اونمانسانه اونم انسانه میکنید چقدر به انسانها احترام میزارید...

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن

تفاوتش اینه مساله مرگ و زندگی یک موجود زنده و یک انسان و از همه مهمتر یک نسل،.... مادر نهایت 3 سال اذیت میشه اونم اذیتی که خیلی هم شیرینی داره. این مادری که نگران هست که نتونه مادر خوبی نشه مطمئنا خیلی مادر خوبی میشه. برعکس اونایی که ادعا دارن و فقط با گیر دادنشون به. بچه یه مشت بچه افسرده یا پرخاشگر تحویل جامعه میدن 

جن بوداده... من به شما توهینی کردم؟ من روشی یادش دادم بابت سقط کردن؟ همونطور که شما اعتقاد دارید نبا ...

نظرشما مخالف نظرما نیست عزیزم مخالف نظر خداونده وگرنه کسی ناراحت نمیشد از نظرتون...

خدا بهش جون داده بنده کی باشه بخواد بگیره

همینمیدونی ۱۸ سالم بود داشتم برا رشته مورد علاقم میخوندمدائم فکر میکردم اگه ۳۰ سالم شد از خودم راضیم ...

به خودت فکر کن 

تو این خراب شده به ما زن ها یاد دادن به شوهرت فکر کن به بچت فکر کن به مامانت فک کن به بابات فکن کن 

همیشه نقش مظلومو بازی کن 

همیشه سکوت کن

همیشه اروم باش یهو کسی نگه دختر بدی هستی 

هیچکس نگفت پس ارزو و هدف و بدن تو چی؟؟؟

ممنون که اطلاع دادین ...میخواید بگید رویان ادم و حیوان فرق نمیکنه ؟! اون رویان قراره تبدیل به یک انس ...

اطلاعات و مطالعه تو بیشتر کنی نیازی نیست من بهت اطلاعات بدم

داره میگه یکماهشه!

یعنی یه حجم سلولیه نهاااایتا اندازه نخود!

هیچ شباهتی به انسان نداره