2777
2789
عنوان

واقعا نمیدونم بچمو نگه دارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 6280 بازدید | 290 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم امیدوارم تا الان نکرده باشی سقط

ولی ازت میخوام که به خدا توکل کنی و اون بچه طفل معصوم رو نگه داری میبنی چنان پا قدمی داشت که زندگیت زیر و ورو شد یا این که جز زحمت نرمال کار خاصی نداشته باشه و ازین بچه های آروم عالی باشه 

نگران دانشگاه شغلتم نباش

خاله من یهو حامله شد واسه دانشگاهش کلی نگران بود و گریه میکرد الان بچش بدنیا اومده دانشگاهشم میره امتحاناشم راحت میره میده میاد بچشم اون موقع ها میزاره پیش مامان بزرگم و خاله هام

اون یکی خالمم الان بچش 5 سالش شده راحت میزاره مهد میره سرکار هیچ مشکلیم برای خودش و زندگیش پیش نیومد برنامه هاشم سر جاشه.

نگران نباش انقدرم استرس نده به خودت

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟به دعاهاتون خیلی نیاز دارم  
عزیز من دخترعموم تو بیمارستان صارم کار میکنه تو پزشکی برای خیلی از افرادی که چهارقلو پنج قلو حامله ش ...

دوست عزیز فرمایش شما از جنبه ای درست ولی از جنبه های بیشتری غلط

شما میگی چون نمیتونه داره قتل میکنه منم میگم یه نفر دیگه ام با توجیه نمیتونم میره دزدی میکنه میره تعداد بیشتری قتل میکنه میره تجاوز میکنه می‌ره به حقوق دیگران تعرض میکنه 

همین قانونی که خودتون فرمودید این «نمیتونم» رو به عنوان دلیل محکمه پسند نمیپذیره 

میدونید چرا؟ چون نمیتونم های ادما متفاوته اون کسی که پچه متولد شده خودش رو هم میکشه دلیلش دقیقا همینه اونم نمیتونه با وجود این بچه کارای خودشو هندل کنه اونی که دزدی می‌کنه ممکنه فقط نیاز به عمل دزدی داشته باشه کلا کلا کلا این عمل تصمیم گرفتن برای یه موجود دارای اختیار عقل و قدرت انتخاب برای بشر قفله اصلا تعریف نشده براش که اگر شده بود شرط اول برای تمدن ،چیزی که انسان رو از حیوان متمایز میکنه احترام به حقوق مشروع دیگری نبود که بخاطرش بخواد قانون شکل بگیره این درواقع حتی محدود به انسان متمدن نمیشه البته و از همون ابتدا انسان ها گروهی زندگی میکردن و قواعدی براش داشتن حتی حیوانات اجتماعی اونایی که گله دارن و یا گروهی زندگی میکنن هم قواعد نا نوشته اینطوری دارن مثلا توی یه گونه از خفاشا اعضا غذا رو با هم تقسیم میکنن اگر یکی از تقسیم دیگران بهره ببره ولی خودش دفعه بعد غذاشو تقسیم نکنه از گروه اخراج میشه 

من نمیخوام انسان رو در حد حیوانات پایین بیارم صرفا چون شما فرمودید که به بعد اسمانیش معتقد نیستید خواستم توی ابعاد دیگه بررسیش کنیم 

شاید فکر کنید خب حالا یکی دو نفر این کارو کنن چی میشه مگه 

من میگم تبدیل میشه به فاجعه چرا؟ به همون دلیلی که رفتارای اجتماعی آدما روند های اجتماعیشون رو شکل میده و یکی دو نفر میتونن رفتار یکی دو نفر دیگه رو تغییر بدن و این فرایند تکرار میشه تا تبدیل بشه به فاجعه بعد اینم درنظر بگیرید لطفا که این فرایند درباره یه انتخاب شخصی مثلا رنگ مورد علاقه یا غذای مورد علاقه اتفاق نمی افته درباره چیزی اتفاق می افته که اصلا و اساسا ما حقی براش نداریم.

ببخشید اولین علایم بارداریتون چی بود؟منم تازه عقد کردم باشوهرم رابطه داشتم چون یهویی بود جلوگیریمون ...

بله هستی

دقیقا همینا بود

علائمم

روزای اول بیبی چک زدم یعنی ۳ روز بعد موعدم منفی بود

بعد ۱۰ روز دیدم هنوز علایمم خوب نشده دوباره زدم دیدم مثبت پررنگ شد