2777
2789

بچه شما چه جوریه صبح راحت بلند میشه بی دردسر صبحانه شو میخوره و دستشویی میره و لباس میپوشه؟

دختر من پیش دبستانیه تقریبا راحت بلند میشه ولی خیلی غر میزنه صبحانه که بهش میدم باید بفرستم دستشویی همش غر میزنه امروز اومدم موهاشو شونه کنم حالا برس دست گرفتم اروم اروم اومدم شروع کنم هی نق میزنه غر میزنه منم عصبانی شدم دعواش کردم گفتم خستم کردی دیگه سر هرچی هی غر مبزنی نق میزنی گریه میکنی 

میخوام هم مامان خوبی باشم از بس نق و غر میزنه و دنبال یه موضوعیه که گریه کنه دیگه خسته میشم و دعواش میکنم

بچه شما چه جوریه؟ طبیعیه یا اخلاقش بده؟

به نظرم بچه شما کاملا طبیعیه.بچه منم همینطوره تا دقیقا آخر هم خوابه تا در مدرسه خواب!

یه وقتایی یه ذره چشمشو باز میکنه میگه صبحونه میخوام!

من همین الانم صبح زود بیدار که میشم بدخلق میشم!همون وقتا که مدرسه میرفتیم سختم بود کله سحر تو سررررما .واقعا حق دارن طفلیا

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طبیعیه پسر منم اینجور بود رفته رفته بهتر شد الانم گاهی که از خواب سیر نشه بی حوصله ست صبحا

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

خوابش کمه . ساعت خوابشو اضافه کن . دختر من وابستگی شدید داشت با گریه میرفت مدرسه همینجا تاپیک زدم یکی گفت خوابشو اضافه تر کن . انجام دادم واقعا میتونم بگم نود درصد مشکل حل شد 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه های من صبحونه نمیخورن اونجا میزارم میخورن امروز دختربزرگم تب داست نرفت کوچیکم یه ساعت قبل پاشده آماده شده نشسته رومبل تا بره....هر چی میگم بگیر بخواب میگه امروز آجی نمیاد خوش میگذره😂

صبونه هم نمیخوره چون اول صبح اشتها نداره به رورم بدم گریه میکنه برا همین میره مدرسه لقمه میذارم اونو میخوره

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

نه خداروشکر مشکلی نیست 

اکثرا خودش با زنگی که کوک میکنم براش بیدار میشه میره سرویس و دست و صورتشو میشوره و میاد سر میز صبحانه رو دوست داره 

تا صبحونه اشو بخوره لباساشو میزارم رو تختش جز مقنعه همه چی رو خودش میپوشه 

تا لباس بپوشه باکس خوراکیشو آماده میکنم 

و میره در پناه خدا

آره پسر منم همینطور بود،کلا چون کوچیکن بیشتربا صبح بیدار شدن نق میزن انگار بدنشون بیشتر به خوابدنیاز داره،بهتره زود ساعت ۹ تا۱۰ شب بخوابونیش،تا صب اصلا کمبود خواب نداشته باشه،دمای خونه،مخصوصا دستشویی رو کمی گرم تر کن،چون سرما خیلی اذیت کنندست،و از شستن صورت فراری هستن

نه خداروشکر مشکلی نیست اکثرا خودش با زنگی که کوک میکنم براش بیدار میشه میره سرویس و دست و صورتشو میش ...

این بچه من همه چیش خوبه هااا فقط نق نقو هست و غر میزنه