2777
2789
عنوان

واقعا نمیدونم بچمو نگه دارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 6280 بازدید | 290 پست
هر کسی خودش ی سری استاندارا دارهنمیدونم میتونم منظورمو برسونمشاید بنظر شما اصلا خنده دار بیادولی دوس ...

بچه بیاد اینارو واقعا نمیتونی انجام بدی اگر هم انجام بدی کلی غر غر باید بشنوی و خستگی روحی خودت و بچه ات. بنظرم ب فکر پیشرفت خودت باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست عزیز صحبت های شما بسیار درست و به جا هست ولی نه برای موقعی که ایشون باردار هستنبرای قبل از این ...

دوست محترم چرا به این فکر نمیکنی که این دختر سنش کمه 

هنوز اماده مادر شدن نیس 

چرا فقط به فکر بچه اید؟؟؟ 

اون بچه اگه قلب داره این مادرم متاسفانه هم قلب داره هم روح داره هم ارزو داره هم هزارتا چیز دیگه 

بهرحال نظر هرکسی متفاوته 

خودش باید تصمیم بگیره

شما بزرگ‌ میکنی؟ شما قراره خرجشو بدی؟ وقتی طرف شرایطشو نداره سقط شه بهتره تا اینکه یه زمانی ایشون اف ...

بخدا شیطان باید پیش شما لنگ بندازه

حالا تو مگه قراره خرجشو بدی؟تا میگن سقط مثل جن بو داده میریزید وسط هزارتا راه و چاه شیطانی یاد میدید

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲
چرا انقدر دارن زایمان و بچه داری رو سیاه جلوه میدن ؟ اگه انقدر بد بود که نسل بشر خیلی قرن ها پیش بای ...

دقیقا ...

والا خیلی باحاله 

زندگی بدون بچه خیلی یکنواخت و کسل کنتده ست

تازه بعدمادرشدن ادم انقدر رشد روحی داره که میگه خدایا من قبل مادری اصلا چه شکلی بودم؟

۲۴ سالگی واسه ازدواجم زوده چه برسه به بچه دار شدن🤭کجا دیره قشنگممممم!من باشم هرگز زیر ۳۰ سال بچه دا ...

به قول دوستامون زندگیا با هم متفاوته . من تو این ۴۰ سالگی مطمئنم به هیچ وجه حوصله بچه نخواهم داشت

دوست عزیز صحبت های شما بسیار درست و به جا هست ولی نه برای موقعی که ایشون باردار هستنبرای قبل از این ...

چقدرم که تو این مملکت انسانا به هم احترام میزارن...

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن
خانما این خانم سه ماهه کلا ازدواج کرده واقعا زوده بچه بیاره اگر پشیمون بشه خدایی نکرده با بچه کاری ن ...

آره اینم باید در نظر بگیره 

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن
به قول دوستامون زندگیا با هم متفاوته . من تو این ۴۰ سالگی مطمئنم به هیچ وجه حوصله بچه نخواهم داشت

من میشناسم ۴۰ تازه با کلی ذوق ازدواج میکنن و قبلش خاستگار رد میکردن میگفتن زوده

پس نمیشه برای همه یه نسخه پیچید و گفت ۲۵دیره برا بچه یا نه

.

همه ما انسانها قبلا نطفه و جنین بودیم اینا چیه میگید اصلا با عقل جور در نمیاد انسان رو با حیوان مقای ...

با عقل شما بله جور درنمیاد چون من دارم از علم صحبت میکنم!

یکم مطالعه کن تا اطلاعاتت بالا بره

داره میگه یکماهشه

یک ماهگی انسانی در کار نیست یه حجم سلولیه اندازه ی نخود!

بزار درست تصمیم‌بگیره فضارو الکی احساسی نکن