2777
2789
عنوان

واقعا نمیدونم بچمو نگه دارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 6280 بازدید | 290 پست

گناه داره نندازش🥺خیلی عوارض داره سقط کردن ممکنع خدای نکرده بچه دار نشی دیگه یا ب سختی بچه دار بشی. این خواست خدایوده باهاش نجنگ مطمعن باش خیز برکتی توش هست

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت
با عقل شما بله جور درنمیاد چون من دارم از علم صحبت میکنم!یکم مطالعه کن تا اطلاعاتت بالا برهداره میگه ...

هیچ علمی بالاتر از علم سلیم الله وجود نداره

خداوند گفته بچهاتون رو نکشید ولی نگفته جلوگیری نکنید

جلوگیری میکرد ک باردار نشه الان ک شد نه از نظر عرفی نه قانونی حق سقط نداره و صرفا داره قتل میکنه شمام با این حرفای قلنبه سلنبه گولش نزن به شما چه سودی میرسه حق یک انسان رو از حیات گرفته بشه

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همینمیدونی ۱۸ سالم بود داشتم برا رشته مورد علاقم میخوندمدائم فکر میکردم اگه ۳۰ سالم شد از خودم راضیم ...

تو نگران بچه هستی، و اونقدر شیرینی داره مطمئن باش بعد به دنیا آمدنش به این تاپیکت میخندی

تفاوتش اینه مساله مرگ و زندگی یک موجود زنده و یک انسان و از همه مهمتر یک نسل،.... مادر نهایت 3 سال ا ...

اون بقول شما سه سال رو دوست نداره اذیت بشه 

مجبوره؟؟؟؟

چون خانواده و سنت یاد داده تو اول یه مادری یه کشتازار برای مردی 

بعد اگه وقت شد توام ادم هستی

سلام عزیزم آروم باش تنفس بکش ...نفس عمیییق ... 

من فقط اینو میدونم ک من وقتی تو سی سالگی مادر شدم خیلی ضعیف بودم کشش بدنی بمرور سن میاد پایین...(تصور کن یه وانت مدل 80 سالمتر بار رو ب مقصد میرسونه یا 1400 ? ...)

من هر لحظه تو بارداری ب خودم میگفتم چرا زودتر تو سن کمتر باردار نشدم ... 

وقتی ک متولد شد هم بیشتر این حسو داشتم چون منم اولش حسی ب بچه نداشتم اروم اروم عاشقش شدم همش افسوس میخورم چرا زودتر بدنیاش نیاوردم ک تو سن جوانی بچم منم انرژی داشته باشم ک پابپاش بدوام و باهاش رفاقت کنم ... 

بعد اینکه خداوند حق حیات و زندگیه یک نفرو الان داده ب دست تو ... خداوند میگه الان وقت مادرشدنته توست

الان میتونی مادری کنی ...خداوند اراده کردن ک یکی از مخلوقاتش تو وجودتو و ب واسطه ی تو خلق بشه ... 

بعد تو ب خدا میتونی بگی نه ؟!!! 

اون آفریننده ی تمام ماست ...تمام مادران پدران و فرزندان ... 

خداوند خواسته توام با تمام سلولای بدنت بپذیرو آروم باش ... 

عزیزم ...

جن بوداده... من به شما توهینی کردم؟ من روشی یادش دادم بابت سقط کردن؟ همونطور که شما اعتقاد دارید نبا ...

معذرت میخوام که تند رفتم

ولی آره واقعا سخته ببینم راحت کودک کشی و قتل رو عادی جلوه دادن شما داری ترقیب به سقط میکنی

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

سنت مگه کمه؟

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

نظرشما مخالف نظرما نیست عزیزم مخالف نظر خداونده وگرنه کسی ناراحت نمیشد از نظرتون...خدا بهش جون داده ...

منم هیچوقت بچه ای که قلبش تشکیل شده رو سقط نمیکنم اره منم موافقم اون گناهه ولی اگه قبش تشکیل نشده من معتقدم اون گناه نیست. نظرشماام محترمه ولی ما تو زندگی کسی نیستیم که به همجنس خودمون انقدر حس عذاب وجدان میدیم. اون بنده خدا خودش به اندازه کافی تو شرایط سختی هست

حالا همین شماها که اونمانسانه اونم انسانه میکنید چقدر به انسانها احترام میزارید...

حداقل نمیگم برو ادم بکش

احتدام نذاشتن کجا قتل کجا