2777
2789
عنوان

واقعا نمیدونم بچمو نگه دارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 6280 بازدید | 290 پست

قتل این بچه هیچ فرقی با قتل یه بچه هفت یا هشت ساله نداره اینو یادتون باشه ضمن این که شرایط معمولا اونقدری که ما فکر میکنیم بد پیش نمیره این یه خطای شناختیه که معمولا باعث تصمیم گیریای اشتباهی میشه به علاوه این که از کجا میدونی با کشتنش زندگی راحت تری خواهی داشت؟

این قدر متغیر توی این دنیا وجود داره که اساسا «کنترل» توهمی بیش نیست پس فکر نکن اسایش با این انتخاب ها به دست میاد امیدوارم با به دنیا اومدن فرزندتون خودتون به چشم ببینید که چقدر میتونستید تصمیم اشتباهی بگیرید

بعضی چیزا قابل جبران نیستن دوست عزیز

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من بجای تو بودم چند وقت قبل روزای سختیه ولی احساساتی تصمیم نگیراینایی ک میگن روزیشو خدا میده پس چرا ...

استارتر منظورش مشکل مالی نیست ولی

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بدِ کسی رو نخواست:)      من بی دفاعم.. 

جای بدی اومدی. جایی که هیچ ارزشی برای خود مادر قائل نیستن و یه درصد بگی نمیخایش انگ قاتل میزنن بهت. ...

هر جای دنیا هم بره بازم همینه نباید بچه شو بکشه

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مگه من با تو ام که ریپلای می‌کنی؟!فوضول 

دقیقا همه مشکل همون سوال اخرتهاز خودم مطمئن نیستممنی ک مامانم همش بهم میگه تو چجوری میخوای مادر بشی ...

به نظرم برو پیش یه مشاور خوب بعد تصمیم بگیر نگهش داری یا نه 

ولی این رو بدون هر کاری بخوای انجام بدی باید یه چیزی رو براش فدا کنی مادرشدن هم قطعا یسری چیزا رو از آدم میگیره و مطمئن باش چیزای زیادی هم به آدم میده 

اولا که شما سه ماهه ازدواج کردی و کامل نمیشناسی همسرتو پس برای بچه آوردن وقت زیاده و باید بگذرهدوماً ...

مشکل هزینه نیست

مشکلم دقیقا همون دوتا دلیل اولته

گیجم

جای خوبی سوالاتتو نپرسیدی 

الان همه چرت میگن وای تو قاتلی وای چجوری دلت میاد 

وای روزیشو خدا میده 

وای ما زن شدیم که مادر بشیم 

وای بچه که خوبه باهم بزرگ میشین 

خودت و خواستهات مهمترن یادت نره اولویت خودتی 

استارتر جان سلام عزیزم 

مبارک باشه اصلا مردد نباش و از هدیه خدا لذت ببر

یه افسانه میگه که خدا از بچه ای که میخواد به دنیا بیاد میخواد که خودش پدر و مادر و زندگیش رو انتخاب کنه و بچه تون انتخابتون کرده و اصلا این چیزایی که تو فکرته رو نگفته! دعا کن منم مامان بشم 

عزیزم سنت عالیه برای بارداری مگه ۲۵ سال کمه؟

بعدشم الان دیگه تصمیمی نیست که بگیری مجبوری با مصلحت خداوند کنار بیای همونطور که خودت گفتی اون الان وجود داره کشتنش برابر با کشتن یک ادم که نه یک نسله سقط هم کنی بعدا ممکنه دیگه نتونی باردار بشی

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲
مشکل هزینه نیستمشکلم دقیقا همون دوتا دلیل اولته

احساساتی تصمیم نگیر اصلا 

همه میگن قتل و اینا

ولی اومدیم و شما رفتار همسرت باب میلت نبود 

با بچه میخوای چیکار کنی؟

یا هنوز نه مسافرتای دوتایی رو کامل تجربه کردی 

نه چیزای بهتر دیگه

بچه خیلی هم خوبه منتها به وقت خودش