2777
2789

من شغل موقت پیدا کردم واسه الان ک بیکارم 

حقوقش ساعتیه کارشم فقط حرف زدن تکراری و زنگ زدنه 

ولی مسیرش دوساعته رفت و دوساعت برگشت 

من اینقدر تنبلم هرروز خواب میمونم یا درست حسابی نمیرم 

این ماه بخاطر یه خاستگار سمی من کلا انداره ۲۵۰۰ کار کردم دی ماهم همش خواب میمونم نمیرم یا حال ندارم فلان 

دیشبم تا ۳ونیم فیلم میدیدم خوابم نبرد الانم ک خواب موندم ناهارم برنداشتم واس خودم ... 

چیکار کنم از این همه گشادی

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

جدیدا هوا سرد شده میگم نهایتا تا ساعت ۴ونیم بشینم هم خیلی دیر نرسم ک واسه فرداش خسته نشم هم کششو ندارم 

راستی یه ذره ام افسردگی دارم 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگ من بودم صابکار نهایت روز دوم اخراجم‌میکرد

ب نظرم بخاطر طولانی بودن مسیر خسته میشی نزدیک خودت کار پیدا کن

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

اگ من بودم صابکار نهایت روز دوم اخراجم‌میکردب نظرم بخاطر طولانی بودن مسیر خسته میشی نزدیک خودت کار پ ...

اونا کاری ندارن ک کلا مدل کار همینه 

اگ من بودم صابکار نهایت روز دوم اخراجم‌میکردب نظرم بخاطر طولانی بودن مسیر خسته میشی نزدیک خودت کار پ ...

از مسیر لذت میبرم 

از مسیر لذت میبرم

پس یکم خودتو جمع کن بدن زود عادت میکنه

ی هدف برا خودت بزار ک مثلا این ماه با پول خودت فلان چیز رو بخری

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

واقعا زشت اینقدر بی مسئولیتی جای رئیست بودم اخراج بودی

بابا مدل شغل همینه همه هر موقع دلشون بخواد میان چون حقوق ساعتیه کاری ندارن 

بیشتر من دارم ضرر میکنم

اونا کاری ندارن ک کلا مدل کار همینه

چ کار جالبیه هروق دلت میخواد میری😑 مو اگ نیم ساعت دیر میرسیدم مدیرم انقد اخماش میرف تو هم ک کل روزم رو زهرمار میکرد

اگ دوس داشتی بگو تو چ زمینه ای کار میکنی

پس یکم خودتو جمع کن بدن زود عادت میکنهی هدف برا خودت بزار ک مثلا این ماه با پول خودت فلان چیز رو بخر ...

بنظرت الان پاشم برم یه ساندویج صدتومنی بخرم یا نه ولکن ایتطوری ۲۰۰ تومن انگاری کار کردم 

کارت چیه شاید علاقه نداری

موقتا باید کار کنم دیگ حداقل مثله کارای دیگ استرس زا نیست 

چ کار جالبیه هروق دلت میخواد میری😑 مو اگ نیم ساعت دیر میرسیدم مدیرم انقد اخماش میرف تو هم ک کل روزم ...

اونا خودشوت از خداشونه