2777
2789
عنوان

چرا این خانمایی ک جدا شدن ی درصد فک نمیکنن این پسرا براشون مناسب نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 3618 بازدید | 151 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نکردن ولی همو هم ول نمیکنن ینی داداشم افسردگی شدید گرفته میدونه اشتباه میکنه ولی نمیتونع کلری کنع

وابسته شده حتماً یه مدت بگذره فراموش بشه خوبه اگه زنه دست از سرش برداره

دختر بختیاری..من دوام آورده ام بازم دوام می آورم ولی دلم می خواست،معنای زندگیم چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.

دیگ بارداری و لزدواج تو سن کم از فرهنگ پایین خانوادس ببخشید

ن اتفاقامنوهمسرم زندگیمون عالیه خیلی  دیدم تاچهل سالگی مثلاعشق وحال کردن الان عادت کردن ب تنوع طلبی  هرروزتوسروکله هم نیزنن خیانت میکنن

کسی به مطلقه ها( نه مطعلقه) توهین نکرد.خانمها هم حق دارن طلاق بگیرن هم مجدد ازدواج‌کنن..ولی .یکی از ...

این چیزی که شما میگی در مورد مجرد هم صدق میکنه 

نباید زن دوم یا با مردی که بچه داره ازدواج کنه درسته؟

من اصلا از کارشون طرفداری نمیکنم

ولی خیلی راحت به یه نفر برچسب نزنید چون طلاق گرفته حق نداره مثل یه انسان انتخاب داشته باشه و..

خودم تا الا خواستگار مجرد داشتم تو جلسه اول رد کردم.

چون اون زندگی پر از چالشه 

ن اتفاقامنوهمسرم زندگیمون عالیه خیلی دیدم تاچهل سالگی مثلاعشق وحال کردن الان عادت کردن ب تنوع طلبی ...

پسرعموی دخترعموی منم همسن شماازدواج کردن اصلا دخترعموم داره طلاق میگیره وفحش ب پدرمادرش میده ک من اینو نمیخاستم تو ک میفهمیدی چرا من رو اوندسن شوهر دادی با دوتا بچه طلاق گزف

چرا فکر میکنی اگه زن داداشت مجرد بود خوشبخت میشدن؟ خوشبختی بدبختی یه فاکتور خیلییییی مهمش اخلاق طرفه. کم ندیدیم زنایی که ازدواج اولشون بود ولی طرفو سیاه بخت کردن

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)