2777
2789
عنوان

واقعا نمیدونم بچمو نگه دارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 6280 بازدید | 290 پست

سنت که مناسبه خواهرجان......اما نگم برات این خداخواسته ها بس که شیرین ن😍 حد نداره....عقل حکم میکنه بچه ت نگه داری...تا اینکه خدای نکرده چندسال دیگه دنبال دوا دکتر...ای وی اف....مواظب خودت باش از الان باهاش حرف بزن.....اون تو رو حس میکنه مامان👶

من بجای تو بودم چند وقت قبل روزای سختیه ولی احساساتی تصمیم نگیراینایی ک میگن روزیشو خدا میده پس چرا ...

دوست عزیز صحبت های شما بسیار درست و به جا هست ولی نه برای موقعی که ایشون باردار هستن

برای قبل از این اتفاق بوده الان فرق میکنه الان دارید در مورد یک انسان صحبت میکنید چه بسا فقط قلبش تشکیل شده باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا انقدر دارن زایمان و بچه داری رو سیاه جلوه میدن ؟ اگه انقدر بد بود که نسل بشر خیلی قرن ها پیش بای ...

میدونی یکیش ناارامی اقتصادی و افزایش اضطراب و خشم عمومیه 

مردم ترس از اینده دارن خب دلار شده خدا تومن طلا خدا تومن توقعات بالاس برای ایناس من وقتی باردار شدم طلا۲تومن بود الان۵تومن☹️خب ی پوشک ی شیر خشک گیر ک نمیاد هیچی گرون تر تر تر هم شده و تر تر تر هم میشه مردم میترسن وگرنه هنوز کسایی هستن دلشون با دیدن ی نوزاد قنج میره برا بو کردنش ولی خب میترسن تقصیر خودشون نیست

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

استارتر منظورش مشکل مالی نیست ولی

منظور منم مالی نبود 

بجز مالی خیلی چیزای مهمتری هست 

چرا هیچکس به این فک نمیکنه که اونی که میخاد نقش مادرو قبول کنه گناه داره ؟؟؟؟ اصن بدنش روحش امادس؟؟؟

فقط همه میگن وای نکشی قاتل بشی ها

جای بدی اومدی. جایی که هیچ ارزشی برای خود مادر قائل نیستن و یه درصد بگی نمیخایش انگ قاتل میزنن بهت. ...

چقد خوشحالم یه طرز فکر عاقلانه و غیر سنت زده دیدم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
دقیقا همه مشکل همون سوال اخرتهاز خودم مطمئن نیستممنی ک مامانم همش بهم میگه تو چجوری میخوای مادر بشی ...

من ۲۴ سالگی مامان شدم. قبلش همش میگفتم چطوری نصف شب بیدار شم شیرش بدم؟چطوری پوشک عوض کنم؟چطوری هم به بچه برسم هم به خونه؟

اصلا بچه که دنیا میاد کلا بدنت عوض میشه. من با صدای زنگ گوشیم بیدار نمیشدم ولی الان بچم تکون بخوره بیدار میشم.

پوشک و شیر و لباس عوض کردن و کارهای بچه رو تو همون هفته های اول دستم اومد و یاد گرفتم.

من قبل دنیا اومدن بچم شاغل هم نبودم،از ۳ ماهگیش هم بچه داری میکنم هم خونه داری هم معلمم. خیلی هم به نظرم بهتر از قبله که فقط تو خونه بودم. حس بهتری داره

به نظر من شرایطت جوری نیست که بخوای بخاطرش یه بچه رو از زندگی محروم کنی.

من مامان سه تا بچه با فاصله سه سال هستم .بدون کمکی ...در شهر غریب ...

کامل دست تنها...

بچه هایی با نوزادیهای عجیب غریب ...ازین مدلها که خود دکترا نمیدونستن چرا انقدر جیغ میزنن و نمیخوابن...

ولی واقعا پژمرده نیستم..ـ

خسته چرا...خسته میشم

ولی اخر روز که میخوام بخوابم پراز عشق هستم ...راضیم ...میبینمشون باهم میخندن بازی میکنن از صمیم قلب حالم عوض میشه

تازه واسه من سه تا هستن واسه من شرایط نوزادی خیلی نادر و سخت داشتند...

برای شما خیلی بهتره

خستگی بیخوابی داره ولی عشق امید هم داره 

فکر کن موجود زیبایی به دنیا میاری ک پناهشی 

وقتی میخنده تموم اینارو فراموش میکنی 

و اینکه این بیخوابی و … ک گفتید ی دوره س میگذره 

چرا شما فکر میکنید موجودی ک ندیدی بایددوسش داشته باشی 

ولی وقتی ک صدای قلبش میشنوی شروع ب تکون خوردن میکنه ب دنیا میاد بوش میکنی بغلش میکنی شیرش میدی اون دوس داشتنه شروع میشه 

من تجربه سقط داشتم انجام نده داغون میشی فقط همینو میتونم بگم

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

من بچه اولم ۱ سالش بود که دومی رو باردار شدم و نگه داشتم 

وقتی دومی به دنیا اومد شروع کردم درس خوندن لیسانس گرفتم ارشد گرفتم و با بچه‌هام پا بپای هم پیش اومدیم 

ورزش رفتم کلاس رفتم و .... الانم در حال انجام کارام هستم که کار خودمو شروع کنم 

بچه‌هامم خدایی هم اخلاق ورفتار و ادب چیزی کم ندارن

اینکه بعد زایمان منفعل باشی یا فعال بستگی به خودت و برنامه ریزیت داره 

تازه من زمان ارشد شهر غریب بودم و دانشگاهمم یه شهر دیگه اما باز ادامه دادم 

سخت هست اما غیر ممکن نیست

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲
انسان نیست!صرفان یه رویان هست،یه جوانه مثل رویان هررررر حیوون دیگه ای

همه ما انسانها قبلا نطفه و جنین بودیم اینا چیه میگید اصلا با عقل جور در نمیاد انسان رو با حیوان مقایسه میکنی؟

حتی بلانسبت گوسفند ابستن رو هم بخاطر جنینش نمیکشن 

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲
هر جای دنیا هم بره بازم همینه نباید بچه شو بکشه

شما بزرگ‌ میکنی؟ شما قراره خرجشو بدی؟ وقتی طرف شرایطشو نداره سقط شه بهتره تا اینکه یه زمانی ایشون افسرده بشه. بعدم اون بچه نیست "جنینه" قرار نیست کسیو بکشه. الکی حس عذاب وجدان نده. 

منظور منم مالی نبود بجز مالی خیلی چیزای مهمتری هست چرا هیچکس به این فک نمیکنه که اونی که میخاد نقش م ...

درسته باید همه این جوانب در نظر گرفت و بهترین تصمیم گرفت

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بدِ کسی رو نخواست:)      من بی دفاعم.. 

این رو هم بدون عزیزم مسئولیت ما درقبال بچه صرفا زمانی نیست که ب دنیا میاد 

همین الان هم شما مسئول این بچه هستین 

مسئولیت پذیر باش و نترس 🩷 

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲