2777
2789
عنوان

امروز بعد دو هفته رفتم حموم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 9071 بازدید | 280 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونم چی میگی عزیزم اتفاقا خوش به حالت که مثل من نیستی من چون پوستم چربه امروز میرم حموم فردا کف سر ...

آهاا😑پوست چرب و پوست خشک همه شون دردسر دارن

منم چون موهام خشکه موخوره داره دکتر هم رفتم گفت کلا جنس موهات طوریه ک موخوره میگیره کلی روغن اینا هم زدم خوب نمیشه دیگه بیخیال شدم

اره چون کراتین موهام باید سریع خشک میکردم

اوهوم منم دو سال پیش کراتین کردم موهامو فقط ی ماه اول رعایت میکردم ک موهامو با سشوار خشک کنم.. آخه کلا سشوار نمیزدم چون شونه کردن واسم سخت میشد

بعد ی ماه دیگه بیخیال شدم😅

من راهنمایی ک بودم شامپویی ک ب موهام میزدم رو کارخونه اش رو تعطیل کردن و من محبور شدم ی شامپو دیگه ب ...

اهان

پزشک سایتوم و البته ی نمه همه چی دان😎🫶سوالی پاسخ نمیدم در رابطه سوالات پزشکی و حس ششم🫠❌️❌️

مخصوصا حموم رفتن تو زمستون خیلی سخته 😂ولی تابستون می‌چسبه هر روز حموم میرم زمستون ها اینجور میشم تن ...

اوهوم دقیقا

تابستون چون آدم عرق میکنه خودش دیگه بدش میاد میره ی دوش بگیره ولی زمستونو نیستمممم😭

عه خخ😅اگه افسردگی داشت واقعا نمیتونیم درکش کنیم خیلی سخته😑

آره .گاهی ما می‌خندیم و به راحتی از کنارش رد میشیم شاید یه چند تامتلک هم میندازیم ولی واقعا این یه بیماری هست که به نظافت شخصی نتونی برسی حالا یا علتش افسردگی هست یا یک نو وسواس فکری . 

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
عزیزم 💔میفهم چی میگی آخه خودم هم درگیرش بودم و الان هم قرص میخورمالان بهتر شدی؟

تا کنکور لعنتیم تموم نشه و قبول نشم خوب نمیشم فقط خبر قبولیم میتونه حالمو بهتر کنه امسال پشت کنکور نشستم

آنلاین شاپ من خوراک محجبه‌هاست اونایی که زیبایی حجابشون خیلییی براشون مهمه🥺😂💕اگه دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. 1-مشکی جت بلک(یعنی روسری مشکی که اصلااااا بور نیست و کامل مشکیه) 2-سوپر حریر‌نخ 3- اگه بخام یک توضیح خلاصه درباره روسری‌ها بگم اینه:   درصد چروک پذیریش صفر   🌸                                    بدون پرز و دون دون   🌸                                           بدون آبرفت 🌸                                               خوش ایست حتی بدون طلق و اصلا لیز نیست    🌸         سبــک ، خُـــنک ، خوش‌رنگ🌸

تا کنکور لعنتیم تموم نشه و قبول نشم خوب نمیشم فقط خبر قبولیم میتونه حالمو بهتر کنه امسال پشت کنکور ن ...

انشالله قبول میشی و حالت خیلی خوب میشه😘منم امسال کنکوری ام