2777
2789

خدایا کاش واقعیت بود

خواب نبود

چقد لذتبخش بود .... خواب دیدم یه روز بهاریه آفتاب برفارو آب کرده 

خونه پدرم هستم هممون لباس محلیمون تنمونه وعشق دوران جوونیم مهمون خونه پدرمه 

تعجب میکنم ک چطور اونجاست پدرم میگه باهام چندکیسه سیمان جابجا کرده خداخیرش بده نذاشتم ناهار بره .بمن میگه دخترم یه چایی بیار ..‌. چاییشو میخوره من میرم پایین کفشاشونو به عادت مهمون داری بزارم اونم میاد پایین میخواد بره نزدیکش میشم تموم غمای دنیارو فراموش کردم و یه لحظه غرق خوشی شدم وقتی رفت ...ازخواب پاشدم... حس و حال خوابم باهام بود...💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞

درددل🫂

منم با خوابت قلبم اکلیلی شد 

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇 https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ضمیر ناخوداگاه این خواب هارو میسازه تا فشار روانی رو کم کنه 

اگه قدرت خارق العاده ضمیر ناخوداگاه موقع رویا و کابوس اینقدر زیاد نبود خیلیا دچار فروپاشی میشدن 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

حس کردی چقد شیرین بود؟😍

اره 😍

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇 https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

ضمیر ناخوداگاه این خواب هارو میسازه تا فشار روانی رو کم کنه اگه قدرت خارق العاده ضمیر ناخوداگاه موقع ...

من خواب اون پسررو خیلی زیاد میبینم

درسته هنوز قلبم باهاشه ولی جسمم اینجاست😌

اره منم یبار از این خوابا دیدم بیدارشدم افسردگی گرفته بودم که کاشششش واقعی بود:)

من این خوابارو فقط بااون میبینم همیشه هم خیلی شیرینه یه جورایی عادت کردم و دوسدارم ببینم

چون میدونم واقعی بعیده ، بخاطر همین با خوابش حالم خوبه