2777
2789
عنوان

امروز بعد دو هفته رفتم حموم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 9099 بازدید | 280 پست
ن فقط واسه حموم اینطوریم یعنی از بچگی مامانم همیشه زورم میکرد حتی الان هم بعضی وقت ها میکنه😂من ب خا ...

متوجه ام ادم وقتی از کاری خوشش نیاد  انجامش نمیده با زور انجام میده مجبوری هست ولی خب همین که فهمیدید اونقدر هم کار درستی نیست و تکرارش نکنید یا کمتر تکرار کنید خودش خوبه 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

نه خیلی خوبه اصلا آرامش میگیری بدنت سبک میشه حداقل چند روز یکبار برو بو ندی 🤦‍♀️😕

ن گفتم ک من هفته دوبارومیرم یعنی هر ۳ یا ۴ روز

این دور صرفا استثنا بود ولی همه گارد گرفتن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من موهام چربه شدید و فقط ۱۲ ساعت تمیز و بعد اون انگار گاو لیس زده موهام رو آبروی آدمو میبره انگار یه ...

وااای🥲اذیت نمیشی هر روز موهات خیس میشه ب خاطر حموم؟

یه کاربر بود می‌گفت فقط وقتی پریودم تموم شد میرم حموم یعنی ماهی یک بار . می‌گفت حوصله حموم ندارم .😂 ...

عه خخ😅

اگه افسردگی داشت واقعا نمیتونیم درکش کنیم خیلی سخته😑

اصلأ عجیب نیست، منم دختر که بودم. شهرستانمون سردسیر و برفیه، حماممون هم تو حیاط واقعا نمیشد زود به ز ...

آره منم کلا همیشه حمام کیسه ای میرم

بالاخره یکی منو فهمید😘😘بقیه ک فقط خودشونو تمیز میدونن😑

روز در میون‌ حمومم‌.. اگه نرم موهام چرب و اینکه حالم از خودم بهم میخوره .الان که هوا سرد شده ۲ روز د ...

ن من بعد ۴ روز اگه نرم حالم بد میشه و احساس بدی دارم

ک میگم ایندور استثنا اینطور نبود برا همین اصلا متوجه گذر زمان نشدم

نه اصلا فکر نکردم کثیفی 🫤 باور کردم وسواسی هستی فقط اینکه اگر شما با این وضع نظافتت تمیز و حساس و و ...

عزیزم نگفتم ک الان وسواسم

شما اکه بدونی ک من از وسواس چیااا نکشیدم بخدا این حرفو نمیزنی

وسواس تموم زندگیم رو نابود کرد ۲ سال وسواس عملی سر همین نظافت و پاکی نجسی داشتم روزی دوبار حموم روزی چند بار لباس عوض کردن و دیکه نگم برات

ولی الان وسواسم فکری شدهههه ..فعلا قرص میخورم و بهترم

دیکه ببین بهم چی گذشته ک توی سن ۱۸ سالگی قرص میخورم

وااای🥲اذیت نمیشی هر روز موهات خیس میشه ب خاطر حموم؟

دیگه عادت کردم درسته بدم میاد ولی چاره نیست خیلی موهام چربه زودم عرق میکنم

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

یکم تنبلی🤏🤏مطمئنی؟😐

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بدنت چرک نداشت ؟ یعنی چی چرک ؟ یعنی از بدنت چرک درمیاد ؟ اسی بخدا خیلی شلخته ای بیچاره اطرافیانت چی ...

چرا داشت ولی کممم

نیستم شلختهههه نبستم.. آخه ب چ زبونی بگم🥲

اطرافیانم حتی متوجه نشدن چند وقته حموم نمیرم خودم امشب بهشون گفتم بعد دو هفته دارم میرم حموم

الان چطوری بهترین؟؟؟هنوز زنده اید ؟؟؟؟دیگه شما رو می‌شد به جای سم و اسپری دفع حشرات استفاده کردببخشی ...

عزیزم هیچوقت با کسی ک افسردگی داشته اینطوری نگووو

خودش ک دوست نداشت آنقدر دیر بره حموم ک فرض کن چقدر حالش بد بود ک حتی حاضر نبود حموم بره

پس لطفا کسیو ناراحت نکن😘