2777
2789
عنوان

امروز بعد دو هفته رفتم حموم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 9099 بازدید | 280 پست
خوشم میاد از حرف هیچکس ناراحت نشدی دمت گرم 😁😁👌👌

آره اولش ناراحت نشدم ولی الان ک دیدم تعداد مخالفان آنقدر زیاده دلم یکم شکست😁

همه ی طوری حرف زدن انگار همیشه دیر حموم میرم😔

خدایی چه جوری انقد دیر دیر میرین پس چرا من دو روز نرم انقدددد موهام چرب میشه و میخاره😵‍💫

آخه من موهام خشکه

بعدشم همیشه ک دیر نمیرم صرفا همین ی بار بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من هاشور ابرو کردم 3 روز شد داشتم میمردم فقط لحظه شماری میکردم برای حموم رفتن

خب عزیزم شما عادت داری.. من مامانم مثل شما اگه ی روز حموم نره اصلا انگار یچیزیش کمه

من ندارم..  چرا واقعا این مسئله رو بقیه کاربرا درک نمیکن😑😔

متوجه ام ادم وقتی از کاری خوشش نیاد انجامش نمیده با زور انجام میده مجبوری هست ولی خب همین که فهمیدی ...

اوهوم درسته از حموم خوشم نمیاد ولی از اون ور از کثیفی هم بدم میاد پس حموم میرم ولی وقتی بیرون میام چنان خوشحالم میشم ک حمومم تموم شد😂

اوهوم درسته از حموم خوشم نمیاد ولی از اون ور از کثیفی هم بدم میاد پس حموم میرم ولی وقتی بیرون میام چ ...

دقیقا آدم وقتی از کاری خوشش نیاد اولش  دلش نمیخواد انجامش بده الکی میگه برم خودمو با یک چیز دیگه سرگرم کنم یا اصلا یک روز دیگه انجام میدم بعد که رفت انجامش داد اومد میگه هی تمام شد بدم نبود خوب شد روحیه گرفتم 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

دقیقا آدم وقتی از کاری خوشش نیاد اولش دلش نمیخواد انجامش بده الکی میگه برم خودمو با یک چیز دیگه سرگ ...

اوهوم دقیقااا منم

از صبح ميندازم ظهر از ظهر ميندازم شب آخر نصفه شب باید برم😂

اوهوم دقیقااا منماز صبح ميندازم ظهر از ظهر ميندازم شب آخر نصفه شب باید برم😂

و کل روز تو فکرش بودی درست هم نتونستی به بقیه کارهات برسی اعصابت هم و فکرت هم مشغول و داغون بوده اگر هم سرمایی باشی زود سرما بخوری شب بری حمام دیگه بدتر پس بهتره همون اول هر کاری داری انجام بدی خیالت راحت باشه به بقیه کارهات هم راحت برسی 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

خب عزیزم شما عادت داری.. من مامانم مثل شما اگه ی روز حموم نره اصلا انگار یچیزیش کمهمن ندارم.. چرا و ...

میدونم چی میگی عزیزم اتفاقا خوش به حالت که مثل من نیستی من چون پوستم چربه امروز میرم حموم فردا کف سرم شروع میکنه به چربی بستن بعد ریزش مو میگیرم  اگه تا پس فرداش حموم نرم بعدش فاجعه میشه اصلا دیوونه میشم از خودم بدم میاد نمیتونم تحمل کنم حمومم نتونم برم شده میرم سرمو میشورم لباسمو عوض میکنم سبک میشم

خخخ فکر بدی هم نبود😂

😅😅😅

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖