2777
2789
عنوان

امروز بعد دو هفته رفتم حموم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 9099 بازدید | 280 پست
دقیقااااااا دقیقاااااااا مادر شوهر منو گفتیی واییی اینا چطور تحمل میکنن 😑😑😑😑😑🤢🤢

من پسرمو تابستون یروز در میون هروز میبردم حموم کوچولوعه هنوز یسالش نشده هی میگفت میبری بچه رو اب میره هفته ای یبار کافیه چخبره خودشم تابستون 😑😑😑

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اومدم تاپیک گفتم لابد طرف بیمارستان بستری بوده نمیشد بره حموم کنه مریض بوده

والا من بیمارستانم بستری بودم با کمک بهیار یا همراهم حمام میکردم 

درو باز میذاشتم یه دوش کوچولو میگرفتم

سشوار و... برام اورده بودن از خونه

همین ک زیر بار نمیرن خیلی بده

دقیقا مادرشوهر من اصلا زیر بار نمیره موها که چربو گره خورده هیچ بوی عرقو غذا و تازه میگه نه من بدنم خشکه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
خودت میای میگی خودت، توضیح میدی که کثیف نیستی.خوب اگه نگی کی میفهمه که قضاوتت کنه.🥴

ن خب خودم اومدم تعریف کنم دیگه.. بعد گفتم ی وقت فک نکنین کثیفم آخه جدا کثیف نیستم😅

دقیقا مادرشوهر من اصلا زیر بار نمیره موها که چربو گره خورده هیچ بوی عرقو غذا و تازه میگه نه من بدنم ...

نمیدونم چرا ملت فکرمیکنن زمستون ادم عرق نمیکنه چرت محض

اقایون درخواست دوستی ندن