2777
2789
عنوان

امروز بعد دو هفته رفتم حموم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 9099 بازدید | 280 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دلایلت بنی اسرائیلیه عین مادرشوهرم لطفا زود زود برو حموم خودت متوجه نمیشی اطرافیان چی مگه میشه دو هف ...

ن جدا بو نمیکنم😅من زنداداشم خیلی حموم میره بهش گفتم چجوری تحمل میکنی موهات همش خیس باشه من ک اصلا نمیتونم چاره داشته باشم سر ی ماه هم نمیرم.. میگفت ن آخه من یکم عرق کنم بو میدم ولی تو با اینکه دیر میری بو نمیدی.. جدا اینو راست میگم حرف خودشه😂حالا شما دوست داری باور کن دوست نداری هم نکن هیچ اجباری نیس😁

الان چطوری بهترین؟؟؟هنوز زنده اید ؟؟؟؟دیگه شما رو می‌شد به جای سم و اسپری دفع حشرات استفاده کردببخشی ...

عووو دوران کرونا بود اون موقعه

من الان هر روز حمومم فوقش یه روز درمیون 

تابستونا روزی دوبار 

از فک کردن به اشتباهات گذشته دست بردار و به تلاش ادامه بده

عزیزم اینکه خودت بوی بدنتو متوجه نشدی دلیل نمیشه ب اینکه بونمیدادی بعضی وقتا اطرافیان چیزی نمیگن ک ادم ناراحت نشه اصلا همون موهای زاید شیو نشن دوهفته خیلی بزرگ میشن و حتتتما هم بو میگیرن خدایی وقتی میری حموم حالت بهتر نمیشه احساس سبکی و آرامش نمیکنی؟

وای من بعد تصادفم سرم پر از زخم بود دکتر گفت چهارروز بخاطر زخمات نباید بری حموم من ینی دق کردم بعدشم با اون وضعیتم دوسه روز یکبار میرفتم حموم خیییلی طاقت داری دل سنگینی داری خیلیم ساده ای ک فک میکنی بو نمیدی

خخخ 😂عزیزم من امسال کنکوریم کلا درحالت عادی هم دیر ب دیر شیو میکنم.. مثلا ماهی دوبار تهش دیگه سه با ...

نهههههههههههه من امروز شیو کنم فردا دوباره در اومده 😑😑😑😑

من دیگه میرم تو افق محو بشم 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

مگه میشه تو باشی و دیوونه نشم 😍

ن جدا بو نمیکنم😅من زنداداشم خیلی حموم میره بهش گفتم چجوری تحمل میکنی موهات همش خیس باشه من ک اصلا ن ...

شاید زنداداشت ترسیده تو ناراحت بشی 😐ولی خدایی النظافه من الایمان

با هر دینی و مکتبی و ایینی و روشی فکر کنی دوهفته خیلیه واسه حموم رفتن خدا نصیب نکنه

عزیزم اینکه خودت بوی بدنتو متوجه نشدی دلیل نمیشه ب اینکه بونمیدادی بعضی وقتا اطرافیان چیزی نمیگن ک ا ...

نه واقعا بعضیا اینجورین 

یه دوست داشتم دو هفته نمی‌رفت حموم دریغ از یه ذره بوووو

از فک کردن به اشتباهات گذشته دست بردار و به تلاش ادامه بده
من هرروز صبح حمومم تابستونا شده بود تو یه روز دوبار برم

من توی دوران وسواسم روزی دوبار میرفتم.. چ خبره روزی ۲ بار😑 من اصلا نمیتونم تحمل کنم موهای خیسو