2777
2789
عنوان

مدیر مدرسمون گوشیامون گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 67 پست

ما زمان نوار کاست ها ، دانش آموز بودیم .

جوری لای هزار تا چیز میپوشوندیم و می‌بردیم مدرسه ، انگار چی بود حالا .

ولی الان خیلی بهتر شده اوضاع ظاهراً .

امیدوارم بهتر هم بشه 

دم مامانتم گرم 😁

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما زمان نوار کاست ها ، دانش آموز بودیم .جوری لای هزار تا چیز میپوشوندیم و می‌بردیم مدرسه ، انگار چی ...

الهی😂سال چند؟!

مامانم چرا؟

من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀

من که زندگیم دگرگون شد شمارو نمیدونم😂

برای بار هزارم از اینکه اومدم به این سایت پشیمانم پشیمان🤣

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
خوبه مامانت مدیر میتونه امتحانات ببینه بهت بگه خخخ

شاگرد اول مدرسم 

امتحانام همشون خوبن خداروشکرر 😁

اصلا هیچکی نمیدونه مدیر مامانمه 😂

ما اجازه گوشی برذن نداشتیم یدونه از سیبیلمون کم میشد اخراج میشدیم مقنعمون عقب میشد اخراجی داشت و کتک 😑🥴زمان ما کوشی و اصلاح صورت برابری میکرد باکشتن ادم

انقدر ادمو تحقیرمیکردن😑که ادم دیگه ازمدرسه رفتن زده میشد 

حتی مدیرمون میومد خیابون چرخ میزد ببینه بچه ها چجوری میان و میرن با چه سرو وضعی

دهه هفتادیم😑☹️

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
زمان ما گوشی نبود😂😂😂خیلی خیلی کم بود(سال ۷۹/۸۰ من اول دبیرستان بودم)🦖ما کیفامون میگشتن،ناخونامون ...

😂😂 الان بیا ببین همه کاشت ناخن و مژه لیفت ابرو😂🤣

زمان عوض شده