2777
2789
عنوان

امروز بعد دو هفته رفتم حموم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 9099 بازدید | 280 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من پسرمو تابستون یروز در میون هروز میبردم حموم کوچولوعه هنوز یسالش نشده هی میگفت میبری بچه رو اب میر ...

بابا این حرفا چیه حموم خیلیم خوبه دیدی وقتی بچرو حموم میدی خیلی راحت میخوابه 

مگه میشه تو باشی و دیوونه نشم 😍

ببین عزیزم چرا خودتو اذیت کردی!!!!

میزاشتی آخر اسفند میرفتی لااقل واسه نوروز 

چقد جرات داشتی و بی ریا اومدی حرفت رو زدی!!!!

برم  جواب های مردم همیشه در صحنه رو بخونم

ممنون خوشحال شدم خیلی عصبی بودم😛😛

من یکبار انقدرررررر غمگین و خسته بودم شده بود دو هفته نرفته بودم حموم موهام چرب نمیشه فره بدنمم خیلی ...

عزیزم 💔میفهم چی میگی آخه خودم هم درگیرش بودم و الان هم قرص میخورم

الان بهتر شدی؟

اگه توی انجام بقیه کارهات هم همینجوری هستی اینکه میگی تنبلی ممکنه درست باشه ولی اگر فقط برای حمام هست ممکنه همین که میگی از حمام بدت میاد باشه و اگر افسردگی داری دلیلش میتونه باشه اگر هم شادی و روحیه خوبی داری که افسردگی دلیلش نیست 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

نمیدونم چرا ملت فکرمیکنن زمستون ادم عرق نمیکنه چرت محض

حموم و مام اسپری و مسواک جزو واجباته مکان و زمان خاصیم نداره

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
سرت نمیخارید چرا من روز سوم انگار سرم پر مورچه میشه بس که میخاره

برا من هم میخاره بعد چند روز ولی احی دور ن ندارید شاید ب خاطر سردی هوا و عرق نکردنم بود