2777
2789
عنوان

ی خواستگار دارم با این شرایط جواب مثبت بدم بهش یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 3371 بازدید | 221 پست
شغلش آزاده من ک نگفتم هر ماه ۱۰۰ تومن گفتم کم کمش هر ماه ۴۰ تومنه و سقفش تا ۱۰۰ ب بالاعه ولی خب ماها ...

والا ازدواج هندونه در بستس ولی قبول میکردم ...ببین من خب شاید اخلاقم با شما فرق داشته باشه من به شدت صبورم ....زبون درازی و جواب دادن و بی احترامی هم ندارم ...غر زدنو ول خرج بودنو اینارو ندارم قطعن هر مردی ارزوشه زنی مثه من داشته باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا اینکارو نکن . منم تو ۱۸ سالگیم یه خواستگار عالی داشتم که گفتم زوده بعدا بهترش میاد . کم پیش میا ...

من اصلا نمیگم ک از ادم خوشم میاد یا بدم میاد .

اینا طبق گفته های پدر و مادر و پدربزرگ و مادربزرگ منه . من ی جوری نشون میدادم ک انگار بخاطر سنم اصلا راضی نیستم ب این ازدواج.

بنظرتون رد کنم این پسرو یا ن ؟ شما چند سالتونه ؟ ازدواج کردین؟

من یکم بخاطر سنم سرش گیر بودم ک جواب مثبت بدم یا ن .ولی از طرفی هم با خودم میگم ی زندگی و ازدواج موف ...

ببین من خودم ۱۷ سالگی نامزد کردم الانم ۲۴ سالمه اونقدری که من میفهمم از زندگی و درک دارم خواهر شوهرم با دوتا بچه نمیفهمه ......مثله مثله درک بالا داشتنه ....سن یه عدده

چشام اشکی شد 🥹 انگار داشتی شوهر منو تعریف میکردی . برای یه پسر ۲۴ ساله این همه ویژگی مثبت خیلی خوبه ...

دقیقا منم آشفتگی دارم نمیدونم بخاطر سنم کار درستی هستش یا ن از طرفی اینم هستش ک شاید بعده ها ی ادم مثل این پسر نیاد خواستگاریم . و فقط پشیمونیش برام بمونه پیشنهاد شما چیه اینکه این ادم و قبول کنم یا رد کنم شما جای من بودین چیکار میکردین؟ 

من از طرفی میگم ی همچین ادمی همیشه پیدا نمیشه بقول معروف شانس یبار در خونه ی ادمو میزنه .

نمیدونم واقعا گیج گیجم😔

خودت چطور??? خودت امادگی شو داری????مشاوره پیش از ازدواج رفتین????حتماااااا برین اون بهتر میتونه تشخ ...

عزیزم اینا فامیلن و اینایب ک من بهت گفتم از شناخت چندین ساله هستش یعنی همه ی اینایی ک گفتم و مطمئنم ک هستش و اینکه جداگانه تحقیق هم کردیم ک مطمئن باشیم.

مشاورم رفتیم گفتش ک اوکیه . بنظرتون من الان چ جوابی بهشون بدم ؟ شما جای من بودین چیکار میکردین؟

عزیزم ممنون ک نظرتو گفتی❤️ولی اگه شما بودین قبول میکردین؟ قصدم ناراحت کردن شما نیست ولی ازدواج کردین ...

ن من ۲۲ سالمه فعلا مجردم میترسم از ازدواج ولی خب اینطور ک شما گفتی همه چیزش اوکیه 

۱۰۰ خط ازش با اب و تاب تعریف کردی دیگه ما چه نظری بدیم😂😂معلومه چیزهای مثبتش خیلی جذبت کرده و آدم م ...

این خواستگارم فامیله و شناخت کامل داریم بهشون اینا همه رو پدر و مادر و پدربزرگ و مادربزرگ ب من میگن . من حرفای اونارو ب شما میگم. 

شما جای من بودین قبول میکردین؟

من هنوز جواب ندادم ب اونا

این خواستگارم فامیله و شناخت کامل داریم بهشون اینا همه رو پدر و مادر و پدربزرگ و مادربزرگ ب من میگن ...

اره عزیزم قبول میکردم در کل چیزهایی که گفته شده مورد قبوله

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.

چون۱۸سالته ذهنت این همه موارد خوب دیده به نظرم زوده چون بعد از چندسال چشمت روی بدی هاش باز میشه ک راه برگشتی نیست اگرم فکر میکنین که به بلوغ فکری رسیدین واینده خوبی باهاش میبینین میتونه کیس خوبی باشه

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹