پسره قد بلند . هیکلی. خانواده ی فوق العاده خوب. درامد ماهنش کمتر از ۴۰ تومن نیست ک خیلی وقتا بیشتره حتی ماه پیش ۱۰۰ تومن بوده.ظاهرشم معمولی و در حد ی آدم عادی هست . خیلی خیلی مهربون.خیلی دست و دلباز . یعنی اینجوری بهتون بگم ک الان توی باکسام از دست کادوهای این پسر دیگه جا نیست.ی خونه ی ۶۰ متری تهران بنام خودش داره ارزش خونش ۵ میلیارده . تا سال دیگه ی ۲۰۷ احتمالا بخره.اهل الکل و هر چیز دیگه ایی ک فکرش و بکنین نیست.هیز و هول نیست . خیلی ادم ارومی هست . ادمی هستش ک حرف زدنش توی جمع رو کامل بلده .خیلی از نظر فکری بنظرم رشد داشته شاید اگر بگم به اندازه ی ی مرد ۳۸ ساله میفهمه دروغ نگفتم . معتاد نیست . خیلی حامیه . یعنی میدونم اگر بهش جواب مثبت بدم اون نقطه ی امن من مییشه توی زندگی . وقتی باهامه کاری میکنه ک من احساس کنم توی اون جمع ک هستیم بهترین منم. پسرکاری هستش و دنبال پیشرفت .خودش و خانوادش خیلی دوستم دارن(چون بعضی از خانواده ها چون عروسو دوست ندارن نمیزارن زندگی کنه).از تمام اطرافیان ک تازگی نامزد کردن سرتره از همه لحاظ.خودم ۱۸ سالمه . اون ۲۴ سالشه .
بنظرتون اگه ردش کنم بعدا ادم خوب یا حداقل در حد همین پسر گیرم میاد
شغلش آزاده من ک نگفتم هر ماه ۱۰۰ تومن گفتم کم کمش هر ماه ۴۰ تومنه و سقفش تا ۱۰۰ ب بالاعه ولی خب ماها ...
والا ازدواج هندونه در بستس ولی قبول میکردم ...ببین من خب شاید اخلاقم با شما فرق داشته باشه من به شدت صبورم ....زبون درازی و جواب دادن و بی احترامی هم ندارم ...غر زدنو ول خرج بودنو اینارو ندارم قطعن هر مردی ارزوشه زنی مثه من داشته باشه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من یکم بخاطر سنم سرش گیر بودم ک جواب مثبت بدم یا ن .ولی از طرفی هم با خودم میگم ی زندگی و ازدواج موف ...
ببین من خودم ۱۷ سالگی نامزد کردم الانم ۲۴ سالمه اونقدری که من میفهمم از زندگی و درک دارم خواهر شوهرم با دوتا بچه نمیفهمه ......مثله مثله درک بالا داشتنه ....سن یه عدده
چشام اشکی شد 🥹 انگار داشتی شوهر منو تعریف میکردی . برای یه پسر ۲۴ ساله این همه ویژگی مثبت خیلی خوبه ...
دقیقا منم آشفتگی دارم نمیدونم بخاطر سنم کار درستی هستش یا ن از طرفی اینم هستش ک شاید بعده ها ی ادم مثل این پسر نیاد خواستگاریم . و فقط پشیمونیش برام بمونه پیشنهاد شما چیه اینکه این ادم و قبول کنم یا رد کنم شما جای من بودین چیکار میکردین؟
من از طرفی میگم ی همچین ادمی همیشه پیدا نمیشه بقول معروف شانس یبار در خونه ی ادمو میزنه .
خودت چطور??? خودت امادگی شو داری????مشاوره پیش از ازدواج رفتین????حتماااااا برین اون بهتر میتونه تشخ ...
عزیزم اینا فامیلن و اینایب ک من بهت گفتم از شناخت چندین ساله هستش یعنی همه ی اینایی ک گفتم و مطمئنم ک هستش و اینکه جداگانه تحقیق هم کردیم ک مطمئن باشیم.
مشاورم رفتیم گفتش ک اوکیه . بنظرتون من الان چ جوابی بهشون بدم ؟ شما جای من بودین چیکار میکردین؟
چون۱۸سالته ذهنت این همه موارد خوب دیده به نظرم زوده چون بعد از چندسال چشمت روی بدی هاش باز میشه ک راه برگشتی نیست اگرم فکر میکنین که به بلوغ فکری رسیدین واینده خوبی باهاش میبینین میتونه کیس خوبی باشه
خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹