2777
2789
عنوان

ی خواستگار دارم با این شرایط جواب مثبت بدم بهش یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 3351 بازدید | 221 پست
حیف که هم سن منه وگرنه من جدا میشدم میومدم زنش میشدم.....آخه یه پسر ۲۴ ساله چطوری ماهی ۱۰۰ تومن در ا ...

شغلش آزاده من ک نگفتم هر ماه ۱۰۰ تومن گفتم کم کمش هر ماه ۴۰ تومنه و سقفش تا ۱۰۰ ب بالاعه ولی خب ماهانه کمتر از ۴۰ تومن نمیشه .

اگه جای من بودین جواب تون چی بود؟

وقتی همه چیش خوبه چرا رد کنی؟اگه رد کنی بعدا پشیمون میشی

من یکم بخاطر سنم سرش گیر بودم ک جواب مثبت بدم یا ن .

ولی از طرفی هم با خودم میگم ی زندگی و ازدواج موفق همیشه ک پیدا نمیشه شاید الان خوشبخت بشم ولی اگه مثلا ۲۲ سالگی ازدواج کنم ادم مناسبی نباشه و همه ی این چیزارم باید در نظر بگیرم.

شما جای من بودین قبول میکردین؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودت چطور??? خودت امادگی شو داری????

مشاوره پیش از ازدواج رفتین????

حتماااااا برین اون بهتر میتونه تشخیص بده و ی سری تستها ازتون میگیره و کمکتون میکنه

بعدم برای شناخت نسبی ٦ ماه زمان لازمه عجله نکنین اصلاااا

این قدر ازش تعریف کردیاین قدر کادو گرفتی که دیگه جا نداریاین قدر با هم بیرون رفتین که مطمئن شدی از ر ...

عزیزم این خواستگارم فامیله و همه ی اینایی ک من بهتون گفتم از شناخت چندین ساله میاد . برنامه ی آینده یا چیزایی ک داره رو برای این میدونم ک اومده خواستگاری و خب طبیعتا باید از اینا خبر داشته باشم

من هنوز جواب مثبت یا منفی ندادم بهشون . شما اگر جای من بودین چیکار میکردین؟

ایمان چی؟؟؟از نظر اعتقادی به هم میخورید؟؟از نظر طبع چی؟؟اگه به دلت نشسته قبول کن..چون خییییلی مهمه ب ...

واقعیتش ادم درس خونی نیستم قصد ندارم برم دانشگاه میخواستم برم سرکار ک اگر ب این جواب مثبت بدم دیگه نیازی ندارم .بله از نظر اعتقادی و همه چی بهم میخوریم چون خواستگارم از فامیل هستش.و همه ی اینایی ک من گفتم از شناخت چند ساله ی ما از این خانواده هست .

شما جای من بودین قبول میکردین؟

پیامبریه برا خودش که!چقد محسنات داره!ببخشید ولی انگار دارم فانتزیهای یک دختر نوجوونو از مرد آیندش می ...

بله محسنات زیاد داره و همه ی اینایی ک بهتون گفتم هست چون خواستگارم ک بهتون گفتم از فامیل هستش و کاملا ازشون مطمئنیم وگرنه  پدرم حتی راضی هم نمیشد.چون قبل از ایشون خواستگار دیگه ایی هم از فامیل داشتم ک حتی پدرم راضی نشد من فکر کنم بهشون .

شما جای من بودین چیکار میکردین ؟

ازدواج تو سن شما رو نمیپسندم چون سنت خیلی کمهالبته این سن ازدواج تو فرهنگ های مختلف متفاوته و حتما ب ...

منم بخاطر سنم تا حالا ب همه ی جوری نشون دادم ک صد درصد راضی نیستم ولی میگم اگر فرضا ۲۳ یا ۲۴ سالگی ازدواج خواستم بکنم ولی ادم خوبی نبود چی ؟. من پیش مشاور رفتم برم ببینم امادگی دارم یا ن ک مشاور گفت الان میتونی ازدواج کنی یعنی مشاورتایید کرد .

شما اگر جای من بودین چیکار میکردین؟

و اینکه من اصلا احساسی نگاه نکردم اینایی ک ب شما گفتم فقط گفته های پدر و مادر و پدربزرگ مادر بزرگ بوده .

بله محسنات زیاد داره و همه ی اینایی ک بهتون گفتم هست چون خواستگارم ک بهتون گفتم از فامیل هستش و کامل ...

من توو ۱۸ سالگی ازدواج نمیکردم عزیزم

ولی خب شرایطش خیلی خوبه اگه قصد ازدواج داری گزینه خیلی خوبیه 

عزیزم اول باید بسنجی پسره واقعا اونجوری که میگی هست یا از نظر تو اونجوری هست منظورم اینه بعضی وقتا ا ...

خیلی ممنونم عزیزدلم . من کلا ی جوری نشون دادم ک انگاربخاطر سنم تصلا راضی نیستم به این ازدواج . اینا همه گفته های پدر و مادر و پدربزرگ و مادربزرگم هستش . اونا میگن ک بخت خوب فقط یک بار میاد سراغ ادم منم اگر به این آقا پسره جواب رد بدم لگد ب بخت خودم زدم.و اینم بگم ک حرفشون و کاملا قبول دارم و اینکه خواستگارم فامیله چندین ساله رفت و امد داریم باهاشون و از روی ی شناخت سطحی نمیگم.

شما اگر جای من بودین چیکار میکردین عزیزم؟