2777
2789
عنوان

ی خواستگار دارم با این شرایط جواب مثبت بدم بهش یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 3348 بازدید | 221 پست
عزیزم تو جوابت بله است از نحوه تعریف کردنت مشخصه فقط محض اطمینان از ما پرسیدی

ن عزیزدلم من برای جواب اره یا ن دادن میخواستم ببینم اگر کسای دیگه باشن چ برخوردی با این موقعیت میکنن.این خواستگاد من فامیله و ایت شناخت من و پدر مادرم در طولانی مدته.

شما بودین قبول میکردین؟

برادر نداره؟😂😂

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ن عزیزدلم من برای جواب اره یا ن دادن میخواستم ببینم اگر کسای دیگه باشن چ برخوردی با این موقعیت میکنن ...

بله جانم با این تعریفایی که شما کردی

اگه بخاطر سنت دو دلی ۱ سال با هم در مرحله آشنایی نزدیک باشین بعد اگه ایشالا همونی بود ک میخاستی اوکی بده رسمی بشه

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور🌱✨️

هیچ نقطه ی ضعفی نداره؟پسر ۲۴ساله تنهایی ۵میلیارد داده به خونه؟

نه ب تنهایی ن با کمک پدرش گرفته ولی . مدرک تحصیلیش دیپلمه و از ۱۸ سالگی کار کرده .

فامیله و من اینو طبق شناخت چند ساله از حودش و خانوادش ب شمتپا گفتم و خصوصیات اخلاقیشم من خودم توی این ۲ ماه و خورده ایی ک یکم بهم نزدیک شدیم فهمیدم . 

نقطه ی ضعفش اینه نظر من اینه ک خیلی پرخوره . و اینکه از نظر من زیبایی ظاهری (صورت)خیلی خیلی خوبی نداره ولی بدم نیست اندازه ی خودش هست ولی من احساس میکنم یکم صورتشون جالب نیست.

عزیزم اول باید بسنجی پسره واقعا اونجوری که میگی هست یا از نظر تو اونجوری هست منظورم اینه بعضی وقتا از طرف با می‌سازیم و اولا عالی خودشو نشون میده بعد رفته رفته خود اصلیش میشه 

حتما مشاوره برین چون سنتم کمه اگه اوکی بود همه چی جواب مثبت بده رویایی تصمیم نگیر چون تصمیم مهمیه 

ایشالله که بهترین تصمیمو بگیری و موفق باشی♥️

حالا همین شماها سال بعد مینویسید چجوری جدا بشم بچه جان 18سالگی سن ازدواج نیستاینی ک ازش تعریف میکنی ...

این خواستگارم فامیله و اینایی ک من گفتم طبق شناخت چند ساله ی ما از این خانواده هستش.

شما جای من بودین قبول میکردین؟

چشام اشکی شد 🥹 انگار داشتی شوهر منو تعریف میکردی . برای یه پسر ۲۴ ساله این همه ویژگی مثبت خیلی خوبه ک . من ۲۱ سالم بود با شوهرم آشنا شدیم . ۲۳ سالگی ازدواج کردیم . شوهرم  ۳۰ ساله بود ازدواج کردیم . هم پسر خوب هم یه حامی عالی هم درآمدش خوب هم یه آدم پر از احساس و عشق 

دیدی گاهی یه تلنگر لازمه آدم برگرده ب گذشته . تو الان ب من تلنگر زدی . منو بردی ب روزای خوبم . برو تاپیک های آخرم رو بخون ببین چقدر آشفته بودم . مرسی ک یادم انداختی چقدر عاشقشم 💔

اون موقعیتش خوبه.‌مشکلی تویی که سنت کمه

خوب منم میگم درسته سنم کمه ولی مشاور ک رفتم گفت اگر الانم بخوام ازدواج کنم اوکیه و امادگیشو دارم. ولی اینم هستش ک ممکنه بعدا حسرت همین مورد و بخورم